Український Монреаль
-
Не хочеться матерно. Тож - на це байдуже.
-
І стаж за гроші купить?
-
Вчитися заново. Тут не визнають дипломи тих країн, де можна його купити. На медбрата можна повчитися 9 місяців
-
Я чула, що треба заново навчатися 5-6 років
-
Доброго дня. Планую зі сім'єю приїздити до провінції Квебек. Планую працювати за фахом медиком. Я чув що для іноземних медиків в Квебеку легше знайти працю за фахом ніж в інших провінціях. Це та чи ні? Хто знає краще як саме проходить процедура працевлаштування для медиків у провінції Квебеку? Напишіть мені будь ласка!
-
Корисна програмка ;)
-
Check out "SAAQ Test" play.google.com/store/apps/details?id=com.omegapixelmobilestudio.saaqknowledgetest64
-
Перша зустріч, це вже усний екзамен.
-
Хто здавав на права в Монреалі, допоможіть порадою. 1. Запис на першу зустріч - це вже екзамен чи тільки надати документи? 2. Чи є десь правила українською або російською. А може, і картки з відповідями? Прошу поділитись . 3. Як і де шукати уроки водіння? Заздалегідь буду вдячна за відповіді
-
Так, згодний, задалеко. Давайте наступного разу десь поближче до центру, щоб усім було зручно дістатися. Гадаю, сильно більше людей прийде😉
-
😂👍
-
Дякую
-
Cibc якщо офіційно працевлаштований. Та дежарденс - ті що знаю
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка який банк дає кредитну карточку без кредитного рейтингу
-
Сьогодні ввечері і побачиш на вечірці
-
Тут є Риби? Мені тут вангують з вами побачення 😉😆
-
Жарт не про це. Павло мій брат а Толік друг. Вони часто кажуть що євреям ще вчитись треба від мене