Український Монреаль
-
flipp.com А де ти знаходишся?
-
Дівчат та хлопці, сьогодні на амазоні знижки у кого прайм є наприклад 20% на пластілін play doh який мої діти юзають у промисловій кількості якщо вам щось треба рекомендую подивитись
-
Думаю ні
-
Це не моя фамілія, це екс чоловіка. Питати в нього не буду🥴😁
-
@ksyu789 Жив колись в Монреалі Стас Настенко, цікава людина. Не родич? biz.nv.ua/expert_author/stanislav-nastenko.html
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи десь можна взяти з допомоги дитяче харчування? Дякую
-
Тільки що прийшла з банку Дежардін, дали такі маленькі подарунки: термос та на вибір українську книжку для дитини. В них гарні умови по страховці авто та квартири. Та ще гарні умови на зняття готівки з картки, на 2 роки немає відсотка
-
-
у desjardins минулого року була найдешевша, я робила кілька квот і у них було саме нормальне. Зарахували українські права з повним стажем. На дві машини + будинок було щось біля 300 баксів, це розширена страховка з великою liability тому що машина була в кредит і автосалн потребував то якщо брати менше покриття то напевно буде дешевше упд: бачу там про покриття розмова, у мене 2 млн(знову ж таки вимога автосалону була). Машини одна 20, друга 19 років
-
Дотримуйтесь мови