Український Монреаль
-
Я летіла без пересадки, з Парижу. З Нідерландів на авто або на поїзді до Парижу. Квитки купляла «Корсеір» на 1 дорослий, 1 підліток та 1 дитина + 3 валізи (23кг) + 3 ручні сумки. Це коштувало 1500€ 3 дні як прилетіли
-
та ми теж навернули там щось китайского))
-
Щойно поїв китайської їжі, я тепер як бочка
-
Хочу поділитися своєю історією про те, як я здавав теоретичний іспит в SAAQ. Предісторія, 5 липня я прождав на лініії saaq 1,5 години, операторка сказала, що в Монреалі взагалі не має вільних місць для відкриття файлу, але через деякий час повідомила, що хтось відмінив аппоінтмент на 7 липня в містечку неподалік Монреалю (година на авто). 7 липня я приїхав з усіма необхідними документами до SAAQ та після відкриття файлу взяв теоритичний іспит на англійській мові. Напередодні під 2 пива приблизно півтори години проходив тести на сайті SAAQ. Що саме цікаве, тест здав без жодної помилки. Якщо порівнювати з тестами 2009 року в Україні, то питання в місцевих тестах є логічними та практичними, і не мають не меті тебе заплутати. Всім, хто планує здавати найближчим часом ноуледж тест, рекомендую попрактивутися на сайті SAAQ, як загальні питання, так і окремо по категоріям запитань. Про здачу практики напишу окремо на наступному тижні.
-
То на шанувальника
-
повернулися з комiк-кону) ну таке собi 50/50
-
😂 ви вже п’єте?
-
героям слава, iншим спiвчуваю
-
Ок народ, ми збираємось в "роад тріп" в Торонто/Ніагара, виїжаєм ввечері (в 6-7) В останню хвилину появились вільні місця. Якщо хтось хоче приїднатись, пишіть в особисті)
-
Шукаю справжніх любителів важкої музики! Необхідно підняти піаніно на п'ятий поверх...
-
П'яний волинський автомеханік, тікаючи від копів, розбив Мерседес клієнта
-
Вони вибачаються кожний раз та кажуть що вільних місць для запису нема :(
-
Англійська Французька Російська (40 долл коштує додатково та треба чекати довше прки група збереться)
-
На якій мові теорія?