Український Монреаль
-
Це шашлик
-
За цей час вже свою компанію відкрити можна взагалі хД
-
Та я думаю, вони ж теж розуміють, що за 5 років багато чого може змінитись у людини
-
можуть внести в базу дiарейних, тому обережно
-
Казкове Балі 🏝
-
Доречі , це правда чи то міф??, але бачила у ютуберів таке: якщо береш і реєструєшся у фудбанках і на якісь виплати для малозабезпечених, то це потім впливає на покупку квартири/ чи взяття іпотеки , бо типу тебе колись внесли в базу нужденних ?? Ану спростуйте чи що🤷♀ бо буває такого наслухаєшся
-
Та ще хотіла взнати про фудбанки які ви знаєте?
-
В аптеці.
-
Добрий день хто знає де можливо придбати картку для автобуса
-
Я висів чи пів години, чи більше і дочекався... Якщо на сайті прямо написано, шо до них не можна іти, а тільки дзвонити, то зле... Тоді не буду вам радити все одно іти :) Але якщо вам не шкода того часу... То вирішуйте самі... Я би взагалі їхав в Бросард чи Лонгой, якщо ви вже купили машину на укр права, як я колись і маєте можливість... А ні - то дивився би на Гугл мапс, в якому SAAQ меньше народу, там видно статистику...
-
Шалом бояре! Є питання до водіїв хто вже отримав місцеве посвідчення водія. Як то зробити?) 😅 Я вже неділю не можу туди дозвонитись шоб той апоінтмент зробити. На сайті написано шо треба спочатку дозвонитись туди і тільки потім приходи. Хто як це робив. Територіально знаходжусь у Кот де неш (сподіваюсь правильно написав)) Підскажіть будь ласка, шо робити? Їхати туди та стояти в черзі? Чи є якісь інші шляхи.. І якшо іхати то краще в який центр? Безмежно буду вдячний за адекватну відповідь))🇺🇦
-
Є таке. Там тих відмінників ще багато, отут статистика. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html Але після Ковіду вони робили окремі вибірки для PNP і окремі для Canadian Experience Class. Надіюся, шо таки ще будуть Canadian Experience Class
-
Я живу в цьому районі. В Манреаль можна доїхати на автобусі або на метро. До метро не дуже далеко.