Український Монреаль
-
Я висів чи пів години, чи більше і дочекався... Якщо на сайті прямо написано, шо до них не можна іти, а тільки дзвонити, то зле... Тоді не буду вам радити все одно іти :) Але якщо вам не шкода того часу... То вирішуйте самі... Я би взагалі їхав в Бросард чи Лонгой, якщо ви вже купили машину на укр права, як я колись і маєте можливість... А ні - то дивився би на Гугл мапс, в якому SAAQ меньше народу, там видно статистику...
-
Шалом бояре! Є питання до водіїв хто вже отримав місцеве посвідчення водія. Як то зробити?) 😅 Я вже неділю не можу туди дозвонитись шоб той апоінтмент зробити. На сайті написано шо треба спочатку дозвонитись туди і тільки потім приходи. Хто як це робив. Територіально знаходжусь у Кот де неш (сподіваюсь правильно написав)) Підскажіть будь ласка, шо робити? Їхати туди та стояти в черзі? Чи є якісь інші шляхи.. І якшо іхати то краще в який центр? Безмежно буду вдячний за адекватну відповідь))🇺🇦
-
Є таке. Там тих відмінників ще багато, отут статистика. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html Але після Ковіду вони робили окремі вибірки для PNP і окремі для Canadian Experience Class. Надіюся, шо таки ще будуть Canadian Experience Class
-
Я живу в цьому районі. В Манреаль можна доїхати на автобусі або на метро. До метро не дуже далеко.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, як в Монреалі працюють логопеди? При дитячих садочках чи частіше це приватна практика? Працювала в Україні 6 років логопедом і дуже хочу продовжити свою діяльність😌 Дякую 🤗
-
Маю на меті, як тільки устаткується з доками+житло+ робота, відразу звернутися до консультанта офіційного. Бо звичайно читати це одне і думати головою. Але дві голови краще 😌. Але я вже читала і в ідеалі на роботу треба на таку щоб відповідала вимогам. Тоді буде легше ті бали збирати і вимоги перекривати . Надивившись ютуберів хто як і через скільки отримав внж чи громадянство окуляри не то що знімаються, а відразу рукава закочуються на довгу плідну перспективу 💪
-
А що мене слухати якщо я не працюю в цьому. Давайте збирати інфу які програми зараз рухаються, які успішні кейси ви знаєте
-
Потім можна буде це обговорити. Які є шляхи залишитися після роботи в цій провінції: www.quebec.ca/en/immigration/work-temporarily/temporary-foreign-worker-program/staying-permanently
-
Ага. Гопак з одночасним ударом в польоті ногами в дві двері :)
-
А ну давай подивимось разом. Бо давно не заглядав на Квебек. А зараз це багатьом буде на часі.
-
Квебецька іміграція - окрема контора. Можна їх паралельно з федералами намагатися пройти. Я саме так колись і зробив. В результаті мав сертифікат на Квебек і destination Онтаріо на візі, здивував офіцера в аеропорту