Український Монреаль
-
А я взагалі за те, щоб всі 700 тисяч Канада могла прийняти. Просто потрібно розуміти, що нічого безплатного не має, ресурси теж не безмежні. Це до того, що якщо комусь віза не потрібна, то якої мами її робити? Щоб мама з двома дітьми і родичами в Канаді, які тут допомогли, подовше поштовхалася по притулках в Європі, поки офіцер буде обробляти справи від 100 чоловік у Чехії, які на всяк випадок подалися.
-
Я більше про формат, питання, і тд
-
так як переводити з українського контракту на канадський, це інші гроші
-
кажуть, що зараз не має бюджету в Канадському офісі на хайрінг нових працівників(
-
ооо... то вже буду виловлювати по приїзду) Дякую за рекомендації)
-
Розумію. Але і соціальщиків там в два рази більше. І соціальна допомога навіть для «своїх» нааабагато більше. Це і оплата житла, і повністю безкоштовне медобслуговування (стоматологія також входить), і грошова допомога. Я ні в якому разі не кажу що Канада погана. Канада чудова! І в неї дуже багато плюсів яких немає в тій же Німеччині. І якщо ми всі тут, то значить ми сюди хотіли і нам тут подобається. І багато з нас мріють залишитися тут назавжди. Це все було написано - в противагу того що тут дехто аж пінився, так йому було зле від того що українці приїхали і взяли щось від держави, яка сама їм це дала. А повинні були спати під мостами чи їхати в Європу, щоб декого не давила жаба що «нам-то нічого не давали, ми все самі!» От і все. Монреаль - взагалі гарнезний!❤️ Ми он навіть не дивлячись що тут дуууже важко отримати піар - ніхто не хоче звідси їхати))
-
Можливо у когось є викладач хто готує до здачі tefaq?
-
та ось сарафане радіо я не до кінця розумію як ввімкнути 😅
-
А як відбувається співбесіда з офіцером? Можливо Ви в курсі?