Український Монреаль
-
Того року там такі класні лижні штани були по 30. Поки я рухався - розібрали. А в звичайних магазинах такі мінімум 40 коштували... То для прикладу
-
І машина, і гараж, і комірчина для зберігання 😁
-
Меблі!!!!
-
100 відсотків
-
Та, мали таке в Україні і тут дуже скучаєм за тим ))
-
Там і навіть
-
Морозильна камера у бейсмент це маст хев)
-
Фуууу! алкоголізм
-
Угу, і не один :) або з друзями за компанію
-
мені здається є сенс їхати в костко якщо є машина і живеш не в однушці)
-
О, головне не купляйте в Pharmarix нічо крім лікарств. Там якісь непристойно великі накрутки на все...
-
Це простір мрій, де світ найшов справді формат та кількість їжі яку можна зжерти за один раз але ми не звірі. Там можна і машину полагодити і навіть їсти на місці. Купити електроніку, і труси модні. Напів шкарпетки для чоловіків і пиииивооо. Вино? Ящиками
-
Бензин там 🙏 10-20центів/1л економиш
-
Ну, нам сім'єю точно відбилася та, що по 120. Якщо є де складати і є знижка на шось таке, шо може полежати(томатна паста, олія, мило, одяг, ...) - то чого би не взяти. Ще і бензином по дорозі там заправляємся. Теж чуть дешевше.
-
Костко ❤️
-
Але наскільки розумію воно того варте і окуповується, мене туди подруга все заманює наче то секта якась)
-
Тільки щоб зробити покупку у Costco, треба картку придбати за 60$
-
Так, написав в 21
-
Точно на 21? Бо казали 20-30
-
Але все таки якщо на короткий термін всі овочі в 5 разів дешевші чим в магазинах… все що можна зберегти на місяць їсти можна і економити. Потім все що зберігається різними манерами заморожене теж може домогти. Якщо хтось вміє сушити теж якось цікаво.
29 Jan 2023, 07:13
66435/236397
26 minutes ago