Український Монреаль
-
Я не буду нічого казати про тих хто приїхав з країн Європи. Хоча Європа прийняла найбільше українців! (Та ж сама маленька Німеччина прийняла і забезпечує більше українців ніж Канада до речі, але зараз не про це) Тому - ті хто приїхав з Європи - по перше це багато людей в кого закінчились робочі контракти і хто збирався повернутися в Україну, але нема куди. Тому вони і приїхали сюди. По друге, так як в Європі дууууже багато українців зараз - зарплати впали нижче плинтусу, і ти тупо не вивозиш прогодувати сім’ю.(( Але! Багато хто приїхав саме з України. Багато мам з дітьми, самі, які виїжджали з України зовсім без речей. Дитину за руку і погнали. Елементарно навіть тому - що по перше не було коли складати ті речі. А по друге - ви в потяг просто не втовпитеся з валізою. Їх тупо викидали. Так от, хто не їхав більше 20 годин в тамбурі або стоячи. Без речей. В нікуди. Той ні хрена зараз не зрозуміє. І пояснювати тому не треба, чого люди якісь копійки поклали в гаманець і нікому не сказали.( Бо якщо завтра в тебе чи в дитині заболить зуб - то ти ще залишишся винен.(( Мені простіше, я взагалі без грошей приїхала.😀 І думаю що на цьому досить вже.
-
Яка «цікава» група… так і тхне доброзичливістю .. це я так розумію спецом робиться щоб ніхто між собою не хотів товаришувати і спілкуватися 👏👏 гарна стратегія
-
Після
-
Ну так, але ті хто працює все одно зрештою і нормальну роботу отримує і можливість продовжити життя в Канаді) те про що ви кажете - це дійсно несправедливо,бо ці гроші могли б піти на потрібніші речі, але у довгостроковій перспективі - вони ж самі і постраждають від цього, тому я б так не переживала
-
Вибачте, що перебиваю, а хтось тут вже знаходив роботу в IT в Монреалі? Якщо так, то де шукали? Завчасно дякую 😊
-
Пфф А яке вона право має казати,кому їхати в Канаду, кому ні Я наприклад взагалі нічого поганого про Канаду і тд не писала Але вона написала досить токсичний коментар мені
-
Давайте так, якщо людина бігла від війни, мала якихось пару тисяч і не має ні роботи, ні житла, подаючи на допомогу не знала що це варто вказувати ті пару тисяч, адже хто знає заболить зуб і всі ті гроші варто буде віддати за це, то не можна її звинувачувати в цьому одразу як робите це ви.
-
А холера їх знає...просто посидіть в Канаді..? Який outcome з того всього ?