Український Монреаль
-
Після
-
Ну так, але ті хто працює все одно зрештою і нормальну роботу отримує і можливість продовжити життя в Канаді) те про що ви кажете - це дійсно несправедливо,бо ці гроші могли б піти на потрібніші речі, але у довгостроковій перспективі - вони ж самі і постраждають від цього, тому я б так не переживала
-
Вибачте, що перебиваю, а хтось тут вже знаходив роботу в IT в Монреалі? Якщо так, то де шукали? Завчасно дякую 😊
-
Пфф А яке вона право має казати,кому їхати в Канаду, кому ні Я наприклад взагалі нічого поганого про Канаду і тд не писала Але вона написала досить токсичний коментар мені
-
Давайте так, якщо людина бігла від війни, мала якихось пару тисяч і не має ні роботи, ні житла, подаючи на допомогу не знала що це варто вказувати ті пару тисяч, адже хто знає заболить зуб і всі ті гроші варто буде віддати за це, то не можна її звинувачувати в цьому одразу як робите це ви.
-
А холера їх знає...просто посидіть в Канаді..? Який outcome з того всього ?
-
Схема така, що ДЕЯКІ новоприбулі прикидаються бідними-нещасними, отримують Фед допомогу, потім ще присмоктуюсься до велферу. Ой, аж тут його на життя не вистачає. Ха-ха, а у мене є грошики десь там на вайсі, зараз я їх перекину собі сюди і добавлю до велферу...блін, як же ж то його правильно зробить..біжу в чатик запитаю..на чорта мені йти працювати, якщо мені велфер дають, плюс я собі ще добавлю і буду сидіть вдома длубатися в носі...
-
Так, після перетину кордону, ми попали в лагерь, де збирали всю інформацію про нас. Ми де тільки можна написали, що французька друга рідна мова, але нас все одно закинули в німецьку частину
-
Дякую
-
Всім доброго дня) напишіть хто має реферальний код Fizz, дякую:)