Український Монреаль
-
Ти якого?
-
♈️ Овен 30 червня. ✨ Пиво думає про тебе, не ігноруй його. ♉️ Телець 30 червня. ✨ Ти + Водолій/Овен = ідеальне літо. ♊️ Близнюки 30 червня. ✨ Намічається інтригуюче знайомство. Тобі обов'язково сподобається, обіцяємо! ♋️ Рак 30 червня. ✨ Не накручуй себе (хоча б без приводу). ♌️ Лев 30 червня. ✨ СЬОГОДНІ МОЖНА І ЗАКОХАТИСЯ. ♍️ Діва 30 червня. ✨ Нервовий деньок, потерпи, пліз. ♎️ Терези 30 червня. ✨ Не думай здаватися, йди до кінця. ♏️ Скорпіон 30 червня. ✨ Досить стресувати, це не допоможе. ♐️ Стрілець 30 червня. ✨Ти що, з глузду з'їхав? Досить грішити. ♑️ Козеріг 30 червня. ✨ Хтось хоче влізти в твоє особисте життя. ♒️ Водолій 30 червня. ✨ Рівень флірту на день: максимальний. ♓️ Риби 30 червня. ✨ Погоджуйся на будь-які авантюри. Бо твоє життя трошки нудне. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Якщо не важливо то майте повагу до наших правил та учасників котрі не володіють російською.
-
На передовій в ночі наші спілкуються виключно укр мовою інакше важко ідентифікувати особо. Форми то не видно. Тому всі хто з військових і говорив рос мовою переходять на Укр А ж захоплення Криму і Донбасу почалось з того, що там ущємляют русскіх, тому не говоріть какая разніца на каком язике, бо на справді велика. Якщо ти народився в Україні чи ти приїхав в Україну - ти зобов’язаний знати та говорити, а всі рускоговорящіх кого не влаштовує укр мова, їдьте до рашки. Так завжди казали, кажуть, а в майбутньому точно щось таке буде що всі перейдуть на укр мову.
-
Я ще раз кажу для мене не важливо якою мовою ви будете розмовляти хоть китайською, найважливіше яка ви людина???
-
Я люблю Україну по над все у світі але для мене не важливо якою мовою розмовляє . То може то щось з вами не так , вами заволоділо щось . В мене багато друзів найкращих які розмовляють російською ,але це гарні люди які завжди прийдуть на допомогу і зігріють теплим словом. А ваша група показує що тут не підтримка для українців , а війна в вашій голові !!!!!
-
Співчуттям аж тхне 🙏 нехай в вашій сімьї такого лиха не буде .
-
Це ти про себе ???
-
Майте співчуття !!!
-
Ця людина теж винна що розмовляє російською , так не можна!!!
-
В Україні війна а вони за мову сперечаються . Дуже багато людей з Харкова та інших міст які під обстрілами та розмовляють російською мовою . То по вашому ці люди фашисти . В мене багато знайомих волонтерів які живуть у Канаді але самі Росіяни то вони теж фашисти . Війна не вбила так ми добьєм. Кожен має сам вирішувати на якій мові їм розмовляти. Офіційна мова в Квебеку французька давайте писати і розмовляти французькою .
-
політика і е саме важливе