Український Монреаль
-
Ресурси є і українською, треба пошукати. Дискусії щодо роботи в Канаді та стан критичний в потребі робочої сили у нас звичай. Багато учасників вже влаштувались на роботу, тому і тихо трохи.
-
Пробачте Будемо виправлятися, що все що не все україномовне читаємо) Все ще за звичку буває і такі читаю) Навіть порекомендую їм Сама не розумію чого вони все ще не перейшли) Казали, що занадто багато, навіть якщо українців, хто давно емігрували, хто російськомовні Треба перевчати)
-
@mamamia_main просимо ресурси українською
-
Дорогі українці, ми нещодавно прибули до Монреалю, я вчитель йоги, сертифікований ще у далекому 2013 році, з досвідом ведення групових та індів занять понад 7 років. Живу недалеко від парка Jarry, дуже сумую за груповими практиками і хочу запропонувати вам разом позайматися йогою цієї неділі. Це безкоштовно, якщо є бажання і змога можете залишити донейшн. Хто зацікавиться моєю пропозицією будь ласка напишіть мені в дірект. Слава Нації
-
Alya фен до волосся з України згорить швидко через ампери. Ноут виживе тому що там два трансформатора
-
Запиши в пошук. Вже обговорювали цю тему тут
-
Petro Roman знайомтесь. Вам треба поговорити про авто
-
Та же я маю отримати sin
-
Добрий день який банк вот порадите?
-
www.facebook.com/groups/mtlukrainereliefaide/permalink/435825931477820/?sfnsn=mo&ref=share&extid=a&mibextid=c059er
-
Так я не проти) Я теж з україномовної сім‘ї. Мене більше здивувала позиція вашого дідуся.
-
Чому?:)
-
Там вище на гриби робота
-
Це не жарт
-
Погуглив. У нас в родині заборонені радянські фільми. Дідусь би застрелив як пса за хлівом.