Український Монреаль
-
Добрий день який банк вот порадите?
-
www.facebook.com/groups/mtlukrainereliefaide/permalink/435825931477820/?sfnsn=mo&ref=share&extid=a&mibextid=c059er
-
Так я не проти) Я теж з україномовної сім‘ї. Мене більше здивувала позиція вашого дідуся.
-
Чому?:)
-
Там вище на гриби робота
-
Це не жарт
-
Погуглив. У нас в родині заборонені радянські фільми. Дідусь би застрелив як пса за хлівом.
-
Добрий ранок. Може хтось щось посоветувати на рахунок роботи? Можу спілкуватися англійською, але французька зеро( Планую знайти роботу, та вже потім переїхати поближче (зараз у районі Pierrefonds)
-
Короче, вагаюсь…
-
Не знаю про що ви
-
Отож бо і воно! Я теж розумію, що повинно бути, але це лише поки в планах. Я зараз у Монреалі, але збираюсь у Манітобу, бо там вже є якесь розуміння по отриманню статусу постійного проживання, але у Монреалі в мене є робота і житло…Я як Віцин у кавказькій полонянці сцена на трассі…
-
ох ну схрестимо пальці
-
Але це поки що тільки наші розмови
-
Не чув але це нормально і треба було очікувати. Наші розмови тут до цього ведуть
-
Доброго ранку! Вчора по сарафанному радіо прилетіла інформація, що Квебек готує імміграційну програму для Українців, по якій треба буде відпрацювати 6 місяців на будь-якій фултайм роботі і можна подаватись на ПР. Хтось щось про це чув? 🧐
-
Хотів Іру просити щоб було чітко. Щоб наркомани не думали що там халявні гриби
-
На псiлоцибiни