Український Монреаль
-
Мабуть..(( за медицину особисто зіштовхнулася. А вивчитися і працювати тут за професією - також потрібно до 4 років. Хоча я практикуючий сімейний лікар. Дякую за побажання !
-
Божечки, та дитина виросте за цей час 😅
-
@Jullia84 вам це теж цікаво буде
-
Яка ?)
-
Начальник знайомиться з новим водієм: - Яке ваше прізвище? - Мене звати Олексій. - Мене цікавить ваше прізвище, тому що я звик звертатися до водія по прізвищу! - Я думаю, що вам буде незручно називати мене по прізвищу. - Мене не цікавить, що ти думаєш! - Моє прізвище - Коханий - Поїхали, Олексій.
-
Треба. Але там така заморока
-
Шановні. Читати новини зранку це погано. Щойно, побачив в газеті що мало того що нема достатньо місць для дітей у садочках, ще й новоприбулі. Зараз буде щось з чимось. Візьмуся сьогодні за свої контакти з громади. Щось знайдемо всі разом. Anna
-
- Уявляєш, купив собі вчора гумову жінку... - І що? - А сьогодні до мене заявилася гумова теща!
-
Жінка з Тернополя, яка порушувала комендантську годину, отримала повістку до військкомату
-
Та я сам задумався
-
♈️ Овен 29 червня. ✨ Готовий до несподіваних подарунків долі? ♉️ Телець 29 червня. ✨ З почуттів залишився лише інстинкт самозбереження. ♊️ Близнюки 29 червня. ✨ Коли ти кажеш, що змінишся і завтра почнеш нове життя — це пастка. ♋️ Рак 29 червня. ✨ Не зволікай, іншої молодості в тебе для цього не буде. ♌️ Лев 29 червня. ✨ Найкращі друзі — байрактари. ♍️ Діва 29 червня. ✨ Не тішся занадто сильно, ти ж не знаєш, що буде далі? ♎️ Терези 29 червня. ✨ Зараз би нічні посиденьки на кухні. ♏️ Скорпіон 29 червня. ✨ Я зізнаюся в любові до грошей. ♐️ Стрілець 29 червня. ✨ Хтось повинен зробити перший крок. ♑️ Козеріг 29 червня. ✨ Їж, молися і ніяких люби. ♒️ Водолій 29 червня. ✨ Треба ходити на побачення, щоб не забути свою біографію. ♓️ Риби 29 червня. ✨ Хочеться зустріти любов, але не хочеться виходити на вулицю. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дякую
-
Вітаю