Український Монреаль
-
нічого додатково не вимагало від нас під час заповнення
-
А в аrriveCan нічого також не підкріплюється по дитині?
-
Ми не робили, синові 11 років.
-
Доброго дня)Підкажіть будь-ласка. Чи потрібно робити плр тест перед вильотом в Канаду дитині 10 років. Дякую
-
Просидiли своï 20gb у тiктоцi
-
Маю дитину два роки, були в цієї жінки з Одеси 35$ день Дуже приємна Підскажіть ще варіанти в Лавалі
-
В Ласалі має бути садок, де власниця з Одеси, хоча виховательки усе одно англо і франкомовні. Зачим ви акцентуєте іменно на рідній мові? Ви хочете вертатися? Якщо ні, то зазвичай наоборот ідуть в звичайний садок, щоб швидше мову вивчити і адаптуватися. Ми ходимо в садок 10хв машиною від дому і дуже довольні. До того був садок за пів години від дому. А то означає що два рази туди і назад, тобто на добирання в садок і з садка ішло дві години на день...
-
Ось за це, шо це, роутор чи шо
-
Хто? Fizz? Бо в мене не просили
-
Так, вони ще 12 баксiв просять за якусь там фiгню, чи роутер чи що
-
Fizz' maximum Referral code MBA7M Обом $50 буде Мої $50 пропоную пізніше разом пробухати кавою :)
-
А що у Fizz? Бо там інфраструктура того самого відеотрону, це його "донька"
-
Любi друзi, вiдеотрон пропонуе 77 баксiв в мiсяць за високий iнтернет-конекшн, нормальний прайс?
-
Маруся приїхала в гості до батьків. За кілька днів вона заходить у кімнату свого молодшого брата: — Вовочко, зніми, будьласка, мою сукню, — тихо каже вона. Вовочка обережно знімає. — А тепер зніми комбінацію. Вовочка мовчки виконав і це. — Тепер зніми ліфчик і трусики. Вовочка знімає. — І щоб більше я ніколи не бачила, що ти вдягаєш мої речі!
-
Вони самі ділаштовуються під потреби дітей
-
На укр чи рос мовах
-
Який?