Український Монреаль
-
Не знаю що там нормальне. Їсти неможливо той Бігмак
-
У МакДональдз додають щось щоб не ригати. Як раз на п’янку
-
чому, нормальні бургери
-
Не ходіть тут в Макдональдс. То отрута🤢. Я не пртхильниця Мака, але визнаю: "В Україні смачний і гарний Мак". Все в порівнянні
-
Сьогодні відкрив рахунок у Дежарден. Дуже швидко, професійно та класно. Дали 2 роки безкоштовного обслуговування. Необмежена кількість транзакцій, кредитка на 500 та дебетна карта. Дежарден став відкриттям для мене. Дякую.
-
Дякую Вам. Дуже гарний сервіс!
-
це блюдо з картоплі називається - путІн
-
там така сама картопля
-
Ой ні. Фу
-
це шо макдональдс
-
В п'ятницю погодка буде 🤟 надіюсь всіх побачити
-
казав за то шо я знаю
-
Тут багато хто вже на праці. Прикладів море
-
Всім привіт! А чи є тут працівники сфери культури та мистецтва? Можливо когось знаєте у Монреалі. Буду дуже вдячна 🙏
-
Dejardins . Там же і страхування на авто. Мені їх порадив місцевий автодилер. Потім виявилося, шо вони популярні і що то ще й українська каса
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Доречі, в чаті працює пошук. Любі ньюкамери, не лінуйтеся вчитися. Бо дублюючи всякий раз інформацію, втрачається здатність підтримувати невимушену атмосферу спілкування і обговорення чогось нового/ або нетипових ситуацій.
-
Доброго дня Може таке питання вже й було, але все ж таки: де можно пройти медогляд по приїзду?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто де купляв Tenant Insurance (min 1,000 000 liability insurance)?
-
Тут взагалі немає проблем з працевлаштуванням, аби хотів робити 😄 тут ледарів вище даху) але то все не українці 😄
29 Jan 2023, 07:13
67361/238751
about an hour ago