Український Монреаль
-
Там написано що вони були не на службі
-
Трохи вище писали про це
-
www.compareschoolrankings.org/ отам збоку є Filters, там обираєте English, там будуть локаціі з рейтингами шкіл
-
Доброго дня! Поділіться в яких банках відкривали рахунок. Де кращі умови? Безкоштовне обслуговування протягом року, видача кредитної та дебетової карти тощо. Буду дуже вдячна за рекомендації 🙏
-
На службі?
-
Папарацці всі стали. Ніякого приватного життя :)
-
Шо сі коїть?
-
Поліцейських з Миколаєва відсторонили від роботи за секс в басейні
-
West island вважається англомовним районом, але на всякий випадок перепитаю, чи ви вкурсі прийнятого недавно Bill 96
-
Але тоді в мене був нульовий рахунок зовсім
-
Коли телефонував, то сумму озвучив іншу. Потім може передумав) Дали на 500 баксів і сказали коли буду мати роботу, то вони підвищать ліміт. Ну для старту теж непогано.
-
До речі, на скільки вони дають кредитку, якщо не секрет?
-
Вітаємо
-
А в мене зовсім інакший досвід з RBC. Прийшла з документами, попросили зачекати (десь 5хв) і відразу відкрили рахунок. Через кілька днів в іншому відділенні запитала про кредитку, так наступного дня мені зателефонував мій менеджер і сказав, що з всіма питаннями звертатись до нього і оформили ще й кредитку.
-
Ну так. Франкомовні рідко так пишуть
-
Там можна обрати. Або безкоштовне обслуговування на рік для newcomer, або звичайний рахунок щ подарунками. У травні були airpods.
-
Ці дужечки на кінці речення мені щось підказують
-
Ось і настав день МЕГАЗБОРУ! Як ви і здогадувалися — ми з паном Сергієм Притулою будемо збирати на Байрактар. Та одного нам виявилося замало, тому ми вирішили зібрати одразу на три 👹👹👹 Необхідна сума — 500 мільйонів гривень (15 мільйонів $), термін - один тиждень. Я, звісно, ці кошти самотужки не зберу, але певну суму точно допоможу зібрати, однак яка це буде сума — залежатиме саме від вас) Буде як моя класична банка, так і всі інші зручні рахунки фонду Притули. Кожного дня ми будемо вести підрахунок коштів, які ми зберемо спільними зусиллями. Це - історична подія. Українці зможуть зібрати на пряму, невідворотну і жорстоку смерть русні. Такого сучасна історія ще не зазнавала. Банка: send.monobank.ua/jar/9Eh2uiKTUH Номер картки банки: 5375411202409459 Реквізити фонду Притули: посилання
-
Друзі, я розумію, що це оффтоп, але якщо хтось ще не скинув копійчину, то зробіть свій внесок. Історичні речі відбуваються:)
-
Ось і чудова практика французької у нашому чаті 👌🏻
29 Jan 2023, 07:13
67407/236514
22 minutes ago