Український Монреаль
-
www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs
-
А можна десь почитати про цей сертифікат?
-
Треба розуміти що це два окремих процеса: 1) CSQ - сертифікат від Квебеку що вони вас обрали і лише потім 2) отримання PR від федералів.
-
А що за робота? Яка професія?
-
Дякую!
-
То типу ніхто не отримав чи ніхто не хоче поділитись досвідом, щоб часом не відлякати від Квебеку?
-
Дві мови не обов'язково. Але це додаткові бали на пмж.
-
не знаю зовсім. але опанувати і цікаво, і прийдеться. так як мені вже далеко не 16, то бали для пмж набирати буде важко. тому дві мови - обов'зково.
-
Або французьку знаєте, або плануєте опанувати її до високого рівня.
-
в чому пощастило?
-
Пощастило. Вам вже вимова цiкава....
-
- Ало, це секс по телефону? - (Пошепки) Так. - Ачого пошепки? - Чоловік поруч.
-
я зараз пробую потроху вчити, то сама більша проблема для мене - r. якщо інші букви ще якось піддаються тренування, то це r - катастрофа 🫣🫣🫣
-
Довго, якщо знаєте добре англійську, або будь-яку мову з латинської групи то буде швидше, близько півроку рік до нормального звучання включно з усіма “liaisons”, на мою думку для нас найважче копіювати темп та ритм французької мови.
-
А ще питання чи хтось хто є в цій групі отримував PR в Монреалі? Можете досвідом поділитись?
-
Є блог україночки однієї. Хоча і не українською, але наша людина на 200%. Добре відображає життя в малому місті (Drummondville): www.youtube.com/channel/UClclo_seeSr9cJKOYx1rk_Q
-
Вітаю всіх. Питання стосовно вивчення французської мови. Як довго тренували вимову?
-
Угу, та. Ще в витрати на життя меньші будуть.
-
А в цьому випадку (future PR card) маленькі міста можуть навіть допомогти.
-
Раджу дивитися, де для вас буде більше роботи. Такої, щоб потім на ПР підійшло. І потім порівнювати витрати і інші параметри. Перші роки найважливіше - то отримати ПР, щоб потім за три роки не їхати додому. То звісно, якщо ви націлені тут залишатися
29 Jan 2023, 07:13
67494/236093
about 2 hours ago