Український Монреаль
-
red light district. Там дають довiдку на повернення назад. Бiлоруського посольства взагалi нема. Навiть якщо взяти довiдку у посольствi в сша, я не вiдпущу одну в бiлорусь, адже вона не повернеться т як нема вiзи
-
Шо серйозна? Куди я прийiхав
-
Ппц
-
В посольство їхати
-
гайс, у нас вчора пограбували хату, вкрали паспорти та ноуты, викликали полiцiю усе зафiксовано. Вночi блокували усi аккаунти та доступи. Я укрiнець, дружина бiлоруска. Що робити, як паспорти зробити новi? хто може хоть щось порадити?
-
Засилають англійці шпигуна в Україну під виглядом студента. За тиждень його висилають назад. - Як так? - Та так: на лекціях всі сплять, я пишу - викрили. Засилають наступного з відповідними інструкціями. Висилають через місяць. - Як так? - Та так: на лекціях всі сплять - і я сплю, в гуртожитку всі п'ють - я не п'ю. Викрили. Третій протримався півроку. - А тебе ж то як? - Та так: всі сплять - і я сплю, всі п'ють - і я п'ю, всі сесію здали, а я англійську завалив.
-
Ахахахахс
-
Перша шлюбна ніч… Чоловік бере наречену наповнює повну ванну і топить її ... І жодного ceкcу !!! І так чотири ночі ... Дружина перелякана дзвонить свекрусі ... - Мамо що за фігня !!! Ви що його в люди не випускали, що він нічорта не вміє, чи на інтернеті економили, щоб він хоч подивився? Четверту ніч зайнятися сексом не можемо ... Він набирає повну ванну води і топить мене ... Свекруха: - Ти потерпи доню, заспокійся, він ж у тебе шиномонтажник, дірку напевно шукає !!
-
Слава УКРАЇНІ! Друзі, дайте посилання на сайт по виплатам українцям.. загубила... Завчасно дякую 🙏
-
♈️ Овен 18 червня. ✨ Ти живеш за принципом БДСМ: Боже, дай сил мені. ♉️ Телець 18 червня. ✨ Таких, як ти... не знайдеш. Користуйся цим, день точно твій. ♊️ Близнюки 18 червня. ✨ В твоєму алкоголі не виявлено крові. ♋️ Рак 18 червня. ✨ Хочеться простого людського врятуватися від спеки. ♌️ Лев 18 червня. ✨ Стосунки заводять ті, у кого нормальної роботи не було. ♍️ Діва 18 червня. ✨ Ось хочеться чогось такого прям взагалі, але прикладати зусиль просто немає сил. ♎️ Терези 18 червня. ✨ Ти все життя борешся з монстром, який живе всередині тебе. ♏️ Скорпіон 18 червня. ✨ Любові заслуговують тільки батьки і літній салатик з огірочків і помідорчиків. ♐️ Стрілець 18 червня. ✨ Час придумувати відмазки для тих, кому ти обіцяв зустрітися після карантину. ♑️ Козеріг 18 червня. ✨ Все добре до того моменту, поки ти не розіллєш випадково вино собі в рот. ♒️ Водолій 18 червня. ✨ Ти не додумуєш, ти дивишся в корінь. ♓️ Риби 18 червня. ✨ Ти найважливіша людина в своєму житті. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
- А все-таки класно ми вчора погуділи!? - Ага, класно! Після такого класно тільки хочеться поміняти сімку, прізвище, видалитись з фейсбуку і взагалі поїхати жити в інше місто…
-
Ми тебе чекаємо!!!!!
-
Моя мама з півника варить, не любить свиний А я будь-який люблю страшенно, з гірчичкою ух!
-
Коли? Не дратуй психіку
-
Скажіть шановний, де ви взяли свініну в дубаях? Це ж харам!