Український Монреаль
-
Чим відрізняється російськомовний Донецьк, від такого ж Києва? Чому мені не важко, а їм важко? Можливо там просто бажання немає?
-
Одесiтам хай, iншим спiвчуваю
-
Він теж з Одеси, тепер і вийшов
-
жиза, я з Одеси і більшу частину життя розмовляв російською і звісно російську знаю краще ніж українську. це насправді сумно тому що українська набагато милозвучніша ніж російска, тому як людина яка більшу частину свого життя розмовляла російською я повністю підтримую правило про мову
-
Всiм радяньска ще влада навязала росiйську мову, але ж ви вже дорослi щоб робити вибiр
-
Яка офіційна мова України визнана законодавством?
-
Ну як це "деяким українцям це може бути незручно"? Я народився, і все життя прожив у російськомовному Києві, і все життя розмовляв російською, але я ніколи не скажу, що спілкуватися українською незручно. Було б бажання
-
Мене взагалі дивує, що такі питання тут підіймаються... в такий то час... Відповідь ж очевидна! Чи - ні?👹
-
Як москва згорить, то я згоден зробити чатик двуязичним, а пока москаляку на гiляку
-
Голосуй. Тобі видніше
-
Ти новенький?
-
Чудово, готуюся до вильоту
-
Як ваші справи?
-
Всім привіт!
-
°побαчивши його, Її серце зαкαлαтαло тαк сильно, що бюсгαлтер розстебнувся
-
♈️ Овен 17 червня. ✨ Ти ж і один класно виглядаєш :) ♉️ Телець 17 червня. ✨ Невдача — не привід все взяти і кинути. ♊️ Близнюки 17 червня. ✨ МОЖЕШ ХОЧА Б ДЕНЬ НЕ РЕВНУВАТИ? ♋️ Рак 17 червня. ✨ Може до Тельця придивишся? 😇 ♌️ Лев 17 червня. ✨ Можеш хоч на день прибрати кислу міну? ♍️ Діва 17 червня. ✨ Забудь сьогодні про скромність і пристойності. ♎️ Терези 17 червня. ✨ ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК, ТИ Ж ХОЧЕШ. ♏️ Скорпіон 17 червня. ✨ Дуже нудний день. Бувай. ♐️ Стрілець 17 червня. ✨ Ризикуєш сьогодні наговорити гидот. ♑️ Козеріг 17 червня. ✨ Ти втрачаєш дуже цінний час. ♒️ Водолій 17 червня. ✨ На тебе все більше і більше скаржаться. ♓️ Риби 17 червня. ✨ Досить розбивати серця, будь нормальним. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Ранку доброго