Український Монреаль
-
Мене взагалі дивує, що такі питання тут підіймаються... в такий то час... Відповідь ж очевидна! Чи - ні?👹
-
Як москва згорить, то я згоден зробити чатик двуязичним, а пока москаляку на гiляку
-
Голосуй. Тобі видніше
-
Ти новенький?
-
Чудово, готуюся до вильоту
-
Як ваші справи?
-
Всім привіт!
-
°побαчивши його, Її серце зαкαлαтαло тαк сильно, що бюсгαлтер розстебнувся
-
♈️ Овен 17 червня. ✨ Ти ж і один класно виглядаєш :) ♉️ Телець 17 червня. ✨ Невдача — не привід все взяти і кинути. ♊️ Близнюки 17 червня. ✨ МОЖЕШ ХОЧА Б ДЕНЬ НЕ РЕВНУВАТИ? ♋️ Рак 17 червня. ✨ Може до Тельця придивишся? 😇 ♌️ Лев 17 червня. ✨ Можеш хоч на день прибрати кислу міну? ♍️ Діва 17 червня. ✨ Забудь сьогодні про скромність і пристойності. ♎️ Терези 17 червня. ✨ ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК, ТИ Ж ХОЧЕШ. ♏️ Скорпіон 17 червня. ✨ Дуже нудний день. Бувай. ♐️ Стрілець 17 червня. ✨ Ризикуєш сьогодні наговорити гидот. ♑️ Козеріг 17 червня. ✨ Ти втрачаєш дуже цінний час. ♒️ Водолій 17 червня. ✨ На тебе все більше і більше скаржаться. ♓️ Риби 17 червня. ✨ Досить розбивати серця, будь нормальним. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Ранку доброго
-
Вітаємо
-
Ой як защебетала. Молодчинка
-
Повністю добрий парубок
-
Доброго дня! Прошу допомоги в оренді квартири в м.Монреаль. Ми з хлопцем шукаємо квартиру, бажано у центрі міста. Бюджет до $1000 Без дітей та тварин. Ми приїхали до Монреалю 2 дні тому і в даний момент у нас немає роботи і немає довідки про доходи, але є гроші для зняття житла. Також знаходимося в активному пошуку роботи. За будь-яку пропозицію буду вдячна.