Український Монреаль
-
це коли ти пишеш одне речення у трьох смс
-
Такс хлопці. Що ж ви флудильні
-
оцей зі свинкою мені не подобаеться
-
це антіросійский пак
-
Треба писати FACTS
-
Та я вкурсі. Були у мене такі підлеглі, наркомани. Так і говорили.
-
Це як? Ти з факса пишеш?
-
Масажистку запибули вписати 😂 Дуже добрі умови
-
Надіюсь буде тобі відсоток 🙃
-
Також любі програмери, які тут у нас в чаті, є досить хороша компанія, називається Broadsign. Деталей багато не знаю, але Human Resources команда просто топова! Це добре тим, що якщо ви сподобалися рекрутеру то він за вас любого менеджера порве 🤣 горою буде стояти. В них як раз біля 10 позицій різних для девелоперів. Подивіться в ЛінкдІн, там більше інфи ніж у них на сайті. Також можу резюме направити до мого знайомого рекрутера, який там працює
-
Не треба себе недооцінювати. Ми все вміємо
-
Шукають багато! ІТ то взагалі рекрутерське пекло 😅 наша фірма досить чудова, але і потреби досить специфічні. Ось, наприклад, QA for embedded team - можете подивитися і якщо сподобається та відчуваєте що маєте необхідні навички - напишіть мені. algolux.com/jobs/qa-developer/
-
Рекламую супервуман Іруську ніби вона все вміє 😂
-
Arina
-
А по ІТ програмісти, artists, QA є можливо якийсь досвід в цьому напрямку?
-
Щиро дякую за інформацію. Зі мною вже зв'язуватися 4 дні тому роботодавці і я скоріш за все до кінця літа буду в прекрасному місті Монреаль. Хотів би поцікавитись яка середня заробітна плата в Монреаль і скільки коштує житло? Наприклад квартира студія? До слова, в Дубаї я орендую таку квартиру без меблів за 800$ разом з комунальними платежами,але далеко від центру(така собі Борщагівка Дубайська),але це при умові контракту на рік. Моя заробітня плата тут 20$ за годину. В Монреаль мені пропонують таку саму заробітню плату. Як вважаєте шановні,вивезу чи ні?
-
Ой ті француженки