Український Монреаль
-
Вау. Підкажіть де?! Бо маю великі витрати. Не кажу за одежу.. Продукти дещо з битової техніки.
-
А у вас молодша дитина хлопчик чи дівчинка? Питаю, бо з двома дівчатами приїхала. Племінниці 4 і донечці 6 років.
-
Є допомога у Монреалю, де купа іграшок і речей для дітей різного віку
-
😂😂😂👍
-
Все зроблять. Ще трішечки. Але написати можете. Більше одного разу не пишіть, бо можуть заблокувати.
-
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Дорогі Українці! Хто віддає іграшки на перший час. Фізично не зможу купити. Може хтось дасть пораду або оптом закупити бу. Бо не знаю за що братись. Все дитяче куплю, грошей не багато то і прийму. 🙄🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
-
А в мене було інакше, я як відкрилась програма зразу заповнювала анкети і моя віза вже у паспорті була через 3 тижні. А дітей я зразу не зробила бо трохи не вірно заповнила на них і тому все дуже затягнулось
-
Правда на дитячу чекала 2 тижні. З моєю було набагато довше.
-
Писала в офіс що не можу чекати бо потрібно вилітати. Що в мене термінова справа.. Вибачилась. І на наступний день відписали мені.
-
Як ви це робили, бо вже 4 тижні чекаємо?
-
Класно, ще трішечки наберіться терпіння. Добре що будете летіти коли ще тепло. Враження інші. Пишіть, тримайте в курсі. Я доречі підганяла їх з дитячими візами.
-
Саме страшне те, що чемодани наповнені не тим що потрібно. А я як справжня жінка, везу з Турції гранатовий соус 😂😂😂😂😂
-
Я вже маю визу, а у дітей тільки електрона, та кілька тижнів як відправили на вклейку. Ми також вже знайшли квартиру і вона чекає нас
-
Дивно, мають ще бути. Не так давно бачила пости по цій темі.
-
Класно. Маю надію зустрінемось))))
-
Не знаю, но мені одній завжди важко. Постійно розгублена.. У мене гіперактивний син.
-
Доброго ранку. І в мене діти 16 ті 8, вже є з ким спілкуватися ☺️