Український Монреаль
-
Зі зеленими святами
-
Зі Святом
-
Хто тут сьогодні святкує?
-
Як хочеться потрапити у соняшний Дубай хоча би на пару днів! За весь час в Монреалі два рази стикався з професійними кухарями: Один відкрив дві точки в звичайному торговому центрі, робив штучну конкуренцію різними видами їжи (грецька vs канадська) Другий довго не міг знайти вигідну роботу, працював в цій компанії: www.compass-canada.com/our-companies/eurest/# Яка середня заробітна платня? На жаль, статистика показує що невелика: www.jobbank.gc.ca/marketreport/wages-occupation/6225/QC
-
І вам шановна
-
Друзі всім привіт із сонячного Дубаю. Мене звати Антон,родом з Вінниці. Я професійний кухар. Працюю та проживаю вже більше року в Дубаї. Планую найближчим часом переїхати працювати та жити в Монреаль. Допоможіть будь ласка порадами щодо вибору житла,роботи. На що звертати увагу в першу чергу,на яких сайтах або ресурсах краще моніторити вакансії та житло,яка середня заробітня плата...? Буду дуже вдячний,гарного та продуктивного всім дня.
-
Штирить мене від цієї композиції
-
open.spotify.com/track/7kKTYTHULdERuHGCkVyLVD?si=613465113f734408
-
Юля з темряви вийшла?
-
Доброго ранку усім! Що думаєте про район Mont-Royal/Glenmount? Просто в мене з‘явилась дуже добра пропозиція арендувати однушку за 590$ біля Parc Martin Luther King, все начебто добре, і плата за воду входить в аренду, але ціна наче дуже низька для Монреалю.
-
Кава то святе
-
Кави будеш?
-
Навіщо воно тобі?
-
Послиня Великобританії в Україні з'їла Бориса Джонсона