Український Монреаль
-
Перший раз пішов, а тут така дупа
-
Зрізати
-
Це якись жарт?
-
Зараз поблизу Монруаяль
-
Дякую!
-
Я тоді і тобі скидатиму, як вона нам скидатиме, буду знати💋
-
Нам скинула дівчинка, вона тут п’ять років живе. Був мощний, з послом, зі священником ітд
-
О, а де ви ці мітинги знаходите?
-
Бо ми були на мітингу, там зі своїми)))
-
На природі)
-
Ліза, ви на мітингу? Чи на природі?)
-
Мені дали прапор більший за мене
-
Я передивилася це відео… (геть викинуті з життя 5 хвилин на маячню, але не суть)) Так і не зрозуміла де в ньому відповідь на той пост, який я цитувала. І до чого тут «люди які ідуть то є корм для риби»?🤯 Але не зважайте.😅 На добраніч)
-
Я такий же недавній імігрант, меньше року тут, вискажу свою думку. Ми імігрувати ще до великої війни. Одна з важливих причин - в Європі ви завжди будете чужаками. Маю знайомих і в Польщі, і в Німеччині, в в Голандії, і в Італії. І всі жаліються на одне в те саме. Тут наоборот всі або мігранти, або сини, внуки мігрантів. В SAAQ зі мною жартують, всі вітають Welcome to Canada, розказують, звідки вони приїхали. дійсно відчувається, шо всі рівні. Ну і окремо треба згадати, що зараз мають українці по cuaet - це просто шикарна підтримка. Люди готові прийняти українців в себе вдома, хоч кожен рік сюди імігрує сотні тисяч людей і такого ще _ніколи не було_, пільги, фудбанки, фін допомога. Бачив, як на CanadaVisa форумі возмущалися, що ні сирійським, ні авганським біженцям не було таких хороших умов. Я пам'ятаю, як ми тільки приїхали, то теж було дуже тяжко психологічно. Але то пройде. З часом розберетеся, станете на ноги і все буде добре... ;)
-
Лемки дають про себе знати
-
Мені іноді здається шо ви пишете якоюсь іншою мовою аніж українською, бо я вас геть не розумію.🤷♀️ Може тільки я…
-
Ні. Дуже корисні для суспільства якщо залишаться і поповнять суспільство
-
Для Квебека чи загалом для Канади?
-
Хмм, а можете розказати, як то проявляється?
-
Сідаю за стіл. Другим разом
29 Jan 2023, 07:13
69193/239025
less than a minute ago