Український Монреаль
-
Львів?
-
Ну тут не знаю
-
Ви держ службовець?
-
А хто їм?
-
Чому в Польщі сидіти не варіант?
-
Що крім паспорта їм треба вислати ще? Ці 2 листа? Чи це вже буде вклейка візи? На почту нічого не приходило!
-
дуже дякую)
-
Це в Квебек ?
-
Це буде + ?
-
Так, звичайно, скільки хочете і коли хочете. Єдине, шо тут контракти на оренду підписують на рік без простої можливості розірвання раніше
-
Дякую за відповідь, але я можу наприклад переший час мешкати в Монреалі, а далі переїхати в іншу провінцію ? Або потрібно це робити на початку ?
-
Доброго ранку (у вас ночі🙂), буду летіти в кінці серпня в Монреаль але щось боюсь із-за фрвнцузької. Важко знайти працю, наприклад в Макдональдсі без знання французької ? Або краще поїхати в якусь іншу провінцію ?
-
Доброго вечора, хто знає які подрібнв документи та щеплення для того, щоб перевезти собаку в Канаду?
-
І дай вам бог здоров‘я)
-
І не кажіть адмінам, що я кидала посилання російською. Сподіваюсь вони вже в вечір п‘ятниці не читають)
-
Гляньте ще це на всякий випадок canada-ukraine.notion.site/M-0f83a5deff3148f6928ad599828645c5
-
Коли я оформлювала картку, сказали, що якщо щось станеться до отримання карти, доведеться заплатити, але коли картка буде у вас - компенсують. Але досвіду такого не було 🤷♀️
-
Тут з популярних і дорожчих blue cross, ще Manulife є. Там є спеціальні плани для newcomers
-
Такс. Ти схожий на мого брата… з тобою пити не треба
-
та ні, але лікоть у 7 років зламати примудрився…
29 Jan 2023, 07:13
69299/237864
3 minutes ago