Український Монреаль
-
було б круто. Я сподiваюсь qswp дасть приорiтет тим хто з cuaet. А балiв здаэится ми наберемо необхiдну кiлькiсть
-
Ви можете продовжити ворк перміт на час розгляду заявки.
-
Дорогі друзі ,вичитала сама терміни розгляду заявки на pr може тривати до 3років от і думайте в яку вам встати позу щоб вивчити французьку , зібрати документи і встигнути то всьо отримати поки в вас ворк перміт.
-
Може їх там паличкою поштрикати якоюсь?🧐
-
Аааа….😭😭 А Квебек так само зробити не хоче?
-
В результаті тісної співпраці Ukrainian Canadian Congress - Manitoba з провінційною програмою Манітоби, Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP), та готовності уряду провінції допомогти українцям, які постраждали від брутального вторгнення Росії в Україну, провінція знизила критерії для імміграції. Отже для того, щоб почати імміграцію до Канади через провінцію Манітобу, потрібно: - прибути до Манітоби за програмою CUAET - мати тест з англійської чи французької мови мінімум CLB 4 - відпрацювати тільки шість місяців на будь-якій фул-тайм роботі в провінції на роботодавця зареєстрованого в Манітобі, щоб бути відібраними з пулу Expression of Interest. Незалежно, чи є професія у списку in-demand чи ні. Ще одне! МПНП також окремо відбиратиме з пулу EOI українців, які мають зв'язок з провінцією через родичів та інші зв"язки. Тест з мови потрібен CLB 4 також. Тобто навіть якщо ці люди мають нижчі бали в пулі, вони не очікують своєї черги довго, а їх практично відразу відбирають з пулу. MPNP робить ці спеціальні вибірки щотижнево зараз. Ukrainian Canadian Congress - Manitoba вдячний уряду провінції та Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) за підтримку українців, які постраждали від війни.
-
Наразі ми шукаємо QA intern with experience with machine learning, Python, ROS and sensors, experience with Linux (Ubuntu). Це не опубліковано, бо спочатку ми орієнтуємось на знайомих, а потім вже будемо поширювати далі. Якщо бажаєте подивитися хто ми і що робимо, ось сайт: algolux.com. Також вітаю написати мені у приват, якщо є питання та приєднатися у LinkedIn :)
-
Підкажіть, будь ласка, які вимоги для internship?
-
Щодо junior не обіцяю, але в нас є internship з подальшим працевлаштуванням на повний час.
-
Я шукаю junior позицію
-
Надішліть мені, будь ласка, своє резюме у приват. Я як раз працюю з machine learning and artificial intelligence. Французька не потрібна
-
як понять який в мене рівень англійскої?
-
Machine learning. Французська 0. Английсака С2.
-
В мене і зараз так 😅 і ще знаю пару-трійку компаній, які так само потерпають. Наголошу, що навіть з Bill 96 бонжурний рівень французької задовольняє, бо все інше англійською мовою
-
Так, колись так було. Ви пропустили мою фразу про Bill 96 :) Тут вон ж признавалися, що деякі компанії вже піднімали питання, чи іти з провінції.
-
Іменно води не бачив, але гречку і Рошен без проблем найти що в наших, шо в польських магазинах. Наприклад ото укр магазин: m.facebook.com/278067080235/
-
Дивлячись що за ІТ та який рівень. Є такі навички, за які і з середньою англійською, і з рівнем французької «лямур-тужур» загребуть. Я уже 3 місяці системного адміністратора шукаю з досвідом роботи у Linux.
-
Як в вас з французькою? Після того, як недавно прийняли Bill 96, тут вже кілька разів жалілися, шо компанії перестали наймати без французької... Ми тут cv апдейтнули на всяк випадок, якби почали звільняти ... :)
-
Лінкд ін є?
-
Проблема у цьому що я бажаю працювати у ІТ, в мене 2 дітей інфантів та Торонто Чи Ванкувер фінансово не тягну
29 Jan 2023, 07:13
69824/239815
about 2 hours ago