Український Монреаль
-
А який потрібен препарат?
-
Не знаю Я аміодарона від шлуночковоі тахікардії там на пів року купила
-
А від тиску можна купити?
-
Тупо лайк їм що не ібуть мізки Але антибіотики все одно без рецепта на купиш
-
Так це він, подивилась по карті назву))
-
Вибачайте, ще складно перелаштовуватися на українську мову, щоб думки були правильно структуровані
-
І це мабуть фармапрікс ? Бо мені таким чином продали контрацептиви там Ще по карт маладі знижка була
-
В інтернеті написано з рецептом, в аптеці продали так та до суми ліків добавили ще консультацію
-
На скільки я зрозуміла без Бо фармацевт проконсультував
-
З рецептом?
-
Так ліки 49$ + 20 консультація + такс
-
Так ви придбали ліки?
-
Підкажіть будь ласка де в Монреалі можна закупити можливо уціненими режими або щось таке новоприбулих і які магазини тут найдешевші типу Лідлу в Європі?
-
В нас була сітуація ми не знали чи потрібен рецепт на ці ліки чи ні, тому що в інтернеті написано потрібно. Ми прийшли до pharmacy ( там де як наша Єва + аптека), та спитали. В аптеці є фармацевт головний, він може провести консультацію дасть заповнити бланк там надо відповісти на питання ( консультація вийшла 20$ до суми чеку) Ми не знали що то була консультація( заповнення бланку) дізналися потім з чеку. Ще питали документ яка підтверджує особу( щоб було ваше фото та ваше ПІБ)
-
Дякую велике
-
Ааа, ну слухайте, точно, якщо їй 17, то запит і не прийде скоріш за все) правильно кажуть, їй не потрібна біометрія, але якщо вона без батьків подавалась, то потрібні дозволи батьків, ще наче опікун і щось таке
-
В чатах читав що біо від 18-60. Деякі кажуть до 17 діти не здають. Не ясно
-
Ну якщо за 5 днів не прийде, то пишіть в кризову форму
-
Два дні. Я отримав вже напротязі 12 годин
-
І скільки часу пройшло після відправки анкети? Хоча запит на біометрію зазвичай автоматично приходить, а вже після сдачі біометріі йде обробка анкети
29 Jan 2023, 07:13
701/236752
19 minutes ago