Український Монреаль
-
Тоді, будете
-
Ахах
-
18:00
-
McLean's Pub (514) 392-7770 maps.app.goo.gl/aZJjYDEqt11vaFnY6
-
То точно. Я тепер з інвалідністю, частина сім'ї під ракетним обстрілом загинула, спадщина вступає в силу через півроку, навіть з наявного – машина, яка була на померлих близьких переписана – продати не можу. Тільки пару десятків тисяч доларів заначки, які, надіюся, зможу в себе інвестувати в Канаді...
-
-
Дякую
-
Та й спеціалістом у чомусь краще бути. Я в Україні по професії ні дня не працював: або заново вчитися, або надіятися на щасливий випадок, що вивчу французьку, отримаю якусь спеціальність у коледжі, щоб мати шанс залишитися і на більш-менш нормальне існування 🤷🏼
-
Мені потрібно НЕ проти ковіду. Ковідні у мене є.
-
Шановні, підскажіть будь ласка, а як у Канаді з вакцинацією ( не проти ковіду)? Дорого чи ні? Це можна зробити просто «по бажанню»? Мені потрібно буде останнє щеплення робити у Канаді і я думаю чи починати взагалі цю затію.
-
Потрібне було тусове місто і геймдев, тому інші варіанти не роздивлялись навіть 😅
-
Думаю, що тут вам ніхто не підкаже як краще в вашій ситуації. Обміркуйте все добре перед тим, як прийняти рішення. Я обрала Монреаль з метою попрацювати тут рік, а потім переїхати до іншої провінції для іміграції по CEC. Якщо знайду роботу в іншому місці, то переїду раніше.
-
Доброго дня. Хто летів прямим рейсом до Монреалю з Single Journey travel document. Чи були якісь проблеми при посадці?
-
Друзі, розкажіть як ви прийняли виважене рішення їхати до Монреалю?? Дуже хочу, але мені намагаються умовити спробувати Вінніпег. Наша мета - легка імміграція, та допомога з дитиною, дешевші садки і все таке. Хто що думає з цього приводу. Розумію, що їх порівнювати навіть немає сенсу. Бо Монреаль то Монреаль, а Вінніпег ну то таке... Як ви зрозуміли що вам потрібно саме сюди???