Український Монреаль
-
Треба зрозуміти. Мій район буде англо чи теж французька ....st Laurent
-
ахахахаха))
-
Вас нагороджую бан
-
Тоді в вас два шляхи - Дуолінгво, навчальні відео по 8 годин на день(чи на ніч) Або впадете комусь тут на хвіст, хто вам поможе з вирішенням побутових питань. Ну і роботу без мови, або з нашими бригадирами теж теоретично можна найти. Не знаю, наскільки довго шукати, але оголошення були
-
так в нас париж-монреаль, але з пцром думаю, тут дорогий в Германіі, робить не хочеться
-
маемо невеличку перерву у Парижі
-
Я взагалі про українську мову питав )))))
-
Якась "Матриця" вийшла. Нео обрав синю пігулкy замість червоної. Відповів йому: t.me/montreal_chat/45684
-
Один хлоп мене так спитав місяць тому. Я йому чесно відповів, що так, можна, сам так живу і все ОК :) Тільки поїхав цей хлопець не в Монреаль, а в інше містечко. І ось що з цього далі вийшло: t.me/montreal_chat/45605
-
днів 10 ще йому у вас,може закохається :)
-
А взагалі, якщо буде одна мова і це не французька, то жити можна в Монреалі?
-
Він так швидко зібрався,поїхав зовсім без плану,тількі гроші взяв - міг вляпатися,або пожити в аеропорту.. Але все скінчилося добре - ні,чула у Калгарі поїде.
-
На період карантину🤷♀️ Їжу приносять, виходить подихати під доглядом :) Він потім у Калгарі їде.
-
йому пощастило з волонтерами,з тим що вони взагалі були і врятували бідолагу.Зараз вигулюють його двічі на день.
-
є такий один Олежа з сусідньої групи,який отак не долетів до Калгарі,і залишився у Монреалівському Ширатоні :)