Український Монреаль
-
Да, конечно) Теперь объясню для «тупых» Я деньги просил за услуги?) Мы помогаем бесплатно) И если я не знаю ответа на вопрос, а человек спрашивает, мне не лень поискать и спросить параллельно в чате, что бы понять где что и как)
-
Но нет) мы же великие люди) говна накинем, поумничаем) и Ай даа, молодцы)))
-
Очень интересно) 19 консультируюсь как получить визу в чате, а 30 уже третью неделю как в Канаде)) ЧТО-ТО не сходиться) Обосрать, наплевать)) ну стандартная Истрия, ещё и обозвать) Никто не написал, не задал вопросы, все сделали свои выводы и наговорили гадостей))) и всё) Мерзко от этого) Прошу хоть один пруф где мы деньги попросили)
-
Поясню на зрозумілому) Цей Сергій ще тиждень назад консультувався в іншому чаті як правильно оформлювати візу, бо ніц не розумів. Це було 19 травня. А вже 30 травня записав відео де пропонує допомогти в оформленні візи, спочатку з безкоштовною консультіцією, а потім з невеликою платою (за заповнення документів) А коли йому натякнули що така діяльність не є законною і спитали - чи є в нього ліцензія - почав розповідати що якраз оформлює в взагалі - не лізьте не в своє діло.😂 Я вже опускаю той момент що навряд чи довірилася б людині яка ще 10 днів тому ще не знала сама що і як робити, а вже консультує…🙈 Але, Сергію, коли заходиш до когось в гості - то можна хоча б спитати у хазяїв - чи можна наприклад у них сморкатися у тюль - якщо це ніде в них при вході не написано. А якщо правила групи написані при вході - то велика неповага до хазяїв їх навіть не прочитати.
-
Скулися вони чатом. Ніби все розписано як слід
-
Не розумію
-
Мы бесплатно консультировали людей по переезду, а это делать нельзя) законодательно, нужно получить разрешение, даже на бесплатное консультирование по переезду в Канаду
-
Ніц не розумію
-
Да, конечно) очень внимательно
-
Нет, Татьяна предельно ясно объяснила в личку)
-
Пропозиції роботи в "іншомовній" газеті. Може бути корисним для тих, в кого нема ані англійської, ані французької: http://russianmontreal.ca/classified/
-
тоді все ОК. Можна вилітати з будь-якої країни і мати два різних квитка