Український Монреаль
-
Це не обов‘язково, у мене теж 3, але вказувала лише 2
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка де в ArriveCAN вказувати інформацію про 3 вакцину? (є питання коли, де була зроблена перша, друга, а про бустерну не знайшла🙄)
-
А вiза foilless чи в паспортi?
-
А хто продав спільний квиток такий? Бо це два різних авіаальянси.
-
Дякую:)
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка дe в Монреалі знайти сім'ю яка згодна прийняти сім'ю з України?
-
А якою це авіакомпанією?
-
Я ветеринарний лікар. Пропоную свою допомогу у вигляді онлайн консультацій, усім українцям, в яких немає змоги звернутися до ветеринарної клініки. Для отримання допомоги пишіть на мою інстаграм сторінку instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вельмишановні(не треба посміхатись на Галичині це не комплімент). Наступними вихідними думаю вас знов зібрати. Заздалегідь хочу знати коли вам зручно. Географію сам влаштую. Так як терпіти не можу «прийду» а на те місце приходить пустота. Бажаючі, прошу відгукнутись.
-
Вже писав це тут. То що можно знаходитись, то одне. А вот їздити - це інше. Але якщо ж пересадка в одному аеропорті, і білеи один, і не треба виходити з транзитної зони, то без проблем.
-
Ні. Не можна їздити між країнами.
-
Любі мої, шукаю людей з Мерс‘є або Шатиги?! Чи ж тут такі? Можливо хтось знає таку групу?
-
Дякую
-
Лякую
-
Не знав