Український Монреаль
-
Скільки білет?
-
Тебе вже попереджували
-
Ти читати не вмієш чи що?
-
Дякую
-
В Парижі під час перельоту рахується, як транзитна зона. Питань не повинно бути.
-
А в чем нарушение? В ЕС бежавшим после 24 февраля украинцам можно находиться как минимум год.
-
Назрел такой вопрос, например лечу в Монреаль из Румынии через Париж, у моей дочки уже больше трёх месяцев как вышла с Украины, что будет в Париже, она нарушает визовый режим для полиции Парижа, есть прихисток в Румынии, какие ваши мысли, или нужен прямой рейс тогда только Торонто, но как тогда до Монреаля, прошу ваши мысли
-
Добрий день) Підкажіть, будь ласка, хто летів з Варшави і не вакцінований, де робили прл- тест і за скільки часу до виліту
-
В Польщі можна особисто принести!!!не слухайте нікого!і поштою також легко то зробити
-
Це ж залежить від країни з якої летіти. Пошукайте правила в‘їзду до Німеччини саме з тієї країни звідки ви збираєтесь летіти
-
Подскажите, кто летел через Германию транзитом до Монреаля, какие требования по тестам в аэропорту Германии?
-
А де зберемося ?)
-
Завтра зайду и гляну. А вообще возможно. Потому, что я до этого брал роджерс и тоже за активацию взяли 50$, + 50 в месяц )
-
Ніде не пише в мене про 50$ 🤷♀️
-
Мабуть. Але як я заходжу в кабінет одразу видно.
-
Це у розділі “view your invoice”? Бо в мене видає помилку, коли намагаюся туди зайти
-
Доброго вечора. Питання для тих, хто брав нещодавно пакет відеотрон безкоштовний… ви перевіряли свій кабінет на сайті? В мене там рахунок на 50 долларів. Уточнила у відділенні, сказали за активацію…. Тобто не безкоштовний повністю…? У всіх так?
-
www.instagram.com/reel/Cd9LY2QpKGz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Там є додаткова статя-аналіз кей-пойнтів, але ще багато питань... www.cbc.ca/news/canada/montreal/bill-96-explained-1.6460764
-
Я підозрюю зараз ніхто нічого не розуміє
29 Jan 2023, 07:13
71253/236397
28 minutes ago