Український Монреаль
-
Так
-
А я можу розраховуватися укр карткою наприклад у магазині?
-
Дуже дякую 💙💛🙏
-
Гроші готівка з якою ви приїхали. Коли будете оформляти ворк перміт скажете,що вам треба задекларувати таку то суму. Їх можуть перерахувати і внесуть у вашу декларацію. Копію декларації візьміть!!!! Це ваше підтвердження про походження готівки для банку. Те що на карті,якщо будете знімати з банкомату то зберігайте чеки-це ваше підтвердження
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка,а як відбувається той процес декларації грошей ,то гроші що у "кишені" чи ті що на карті , вибачаюсь за можливо недоречне запитання,але зовсім не розумію як це відбувається
-
А ви не могли б написати адреси і куди звертатись за допомогою, думаю це всі цікава інформація 🙏наперед дЯкуємо
-
Не маю нічого проти. Поділилася своїм досвідом) Вони так і сказали, що я маю право подати на допомогу в наступному місяці.
-
Ну вони вважають що у вас є гроші. Поки що. Як не буде, то буде допомога. Мені здається що це вірно (сама схема).
-
Він не єдиний в світі хто здає
-
Ну просто такий лендлорд іде за кораблем
-
Він сказав що це через те що в нас нема роботи тут
-
Я якщо чесно не розумію. Ну він казав щось таке абстрактне типу guarantee, але я не дуже розумію що саме там гаранті
-
Legault assets
-
А як обосновали? Нам прямо сказали що це через те що рейтингу нема
-
Квартира студія, здається, те що вони називають 3 1/2
-
А що за житло?
-
На всіх)
-
От щойно власник просив заставу за півроку:)
-
Люди, декларуйте 20-50 доларів на в'їзді бо цих бюрократів не перемогти. Капець!
-
887 на людину?
29 Jan 2023, 07:13
71360/236843
2 minutes ago