Український Монреаль
-
От щойно власник просив заставу за півроку:)
-
Люди, декларуйте 20-50 доларів на в'їзді бо цих бюрократів не перемогти. Капець!
-
887 на людину?
-
Liquid assets?
-
Можливо комусь допоможе. Прийшов лист з причиною відмови у фінансовій допомозі. Нас троє: я і 2 дитини.
-
Я дізналась що можливо зателефонувати 211 і по вашій адресі підкажуть де шукати фуд банк. Це не одна організація, а у кожному районі своя.
-
Ще така порада, знайдіть групи у фейсбуці по вашим районам, де сидять місцеві. Там можно і попросити щось з меблів, щоб далеко не їздити, або спитати інформацію, де є домомога блище до дому…
-
Вони я так розумію прив‘язані до вашоії адреси. Бо ми були перший раз у банку Району Сент Катерин, але ми переїдемо і мені дали номер банку у Вердані
-
А підкажіть про фудбанк. Де можна знайти детальну інформацію що, де і як? Дякую)
-
Ми прийшли у відділення 12.05 і вже оформляли на рік, може ви раніше робили… спробуйте до них зайти
-
Дякую
-
Мені після оформлення контракту просто сказали, що там написано на пів року, але буде на рік
-
А як робиться безкоштовний зв‘язок на рік у Відеотроні?) Вони ж пишуть про 6 місяців
-
Я про це і кажу, що є велике підтримка від людей, тому це помітно простіше проходить і дійсно здається що все реально. Успіхів Вам!)
-
Мій чоловік теж в Києві. Тут люди дуже допомогають. Можливо все налагодити.
-
Ну я в Києві живу зараз, дружина зараз в Монреалі. Якщо честно, то мені здається, що їй з дитиною набагато важче ніж мені, але усвідомлення, що вони в безпеці все перекриває)
-
Важче жити в Києві, або будь де в Україні. Нажаль.
-
Ну важко буде у будь якому випадку, це ж реальність. Але так, найголовніше, що зараз дуже співчувають українцям в Канаді і готові люди та окремі установи багато допомагати, тому все реально.
-
Я розкажу все, кому що цікаво. Бо коли ті люди, котрі приїхали рік назад описують скількі треба грошей з собою брати в як буде важко, то думаєшь навіщо взагалі сюди іхати, краще додому вернутись і сидіти сирени слухати… але зараз інша ситуація, і всі допомогають тим, хто рятується від війни і пробує почати життя спочатку…
-
Ви - корисна людина! Дякую за таку чудову інформацію! Зараз вам в приват накидають :) (явкі, паролі)
29 Jan 2023, 07:13
71377/236920
3 minutes ago