Український Монреаль
-
То просто навели вам певні пункти, але трати будуть більші: полюбе будуть трати типу хімія, шампуні, одяг на новий сезон і т.д. Будуть великі трати на самому початку типу посуда, матрас, меблі і т.д. бо тут прийнято здавати в оренду голі стіни без нічого. Хіба плита і холодильник буде. Меблі можна найти бу і дешево, але матрас, посуду треба купити На їжу - спочатку буде більше, бо коли тільки приїхали, то ще не знаєте де тут дешевше, шо тут дешево, а шо ні. Наприклад хліб тут - досить дорого, делікатес :) В інтернеті радять закладати хоча би 300 на одного на їжу. Можуть попросити страховку на арендне житло. Трати кудись сходити чи якийсь відпочинок - 100 на одного
-
Чудово, дякую!
-
Знайшла тут в чаті трохи інформаціі по слову «RAMQ” там небагато, але є корисна доречі
-
вам наші волонтери у аеропорту все розкажуть і дадуть контакти, куди звертатись)
-
Ага, ну добре, я теж не знаю як, планую приіхати наступного тижня і вже на місці маю розбиратись …
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи надається мед.страхування з першого дня? Чи потрібно чекати 3 місяці? У мене вагітність і 3 місяці чекати точно не зможу😀 може хтось вже отримував чи має якусь інформацію?
-
Отут свіжий досвід ще(тоді як мій власний річної давнини) t.me/montrealukrainians/2670
-
Все ок, ця тема регулярно вилізає)
-
Клас, дякую) Дуже багато повідомлень, не долистала.
-
Я у цьому чаті розписувала детально, ось тут можете почитати: t.me/montrealukrainians/1886 У двух словах, взагалі-то можуть попросити, якщо наприклад на житло багато претендентів чи просто не довіряють. Це один з можливих способів замінити кредитний скор, якого у вас нема. Але як показує практика учасників, цілком можливо знайти і без, особливо зараз та українцям Тобто це не вимога, тут все вірно.
-
Ще раз дуже дякую!
-
Заставу ще якось можуть взяти, а за півроку - це місцевим законом заборонено.
-
Дуже дякую за відповідь❤️ А оплата лише за перший місяць + застава? За півроку платити ніхто не вимагає?
-
Ну то таке. Щось купили, щось у подарунок, щось знайшли :)
-
Не забудьте включить до аренди единоразову покупку меблiв, та залог
-
Соцiалiзм
-
Монреаль: Оренда - С$1000 Проїзд - C$90.50 x2 Їжа ~C$500 Зв'язок ~C$50 x2 (українцям є 6 місяців безкоштовно від Videotron)
-
Добрий день, шановні:) Підскажіть будь ласка, скільки потрібно грошей на сім‘ю з двох дорослих на місяць? Оренда, проїзд, харчування, хоча б приблизно? І скільки грошей потрібно взяти на перший час? Чоловік поки не може імігрувати(зі зрозумілих причин), мене зарахували на навчання та дали стипендію. Хочу розуміти на скільки її вистачить. Буду дуже вдячна за відповідь💙💛 Можна у приват.
-
Ні. Курси францизації так поцовато зроблені що не виходить працювати і вчитися. Вчителя жорстко контролюють відвідування і можуть відраховувати тих, хто часто відсутні.
-
Доброго дня, дуже потрібна консультація тих, хто днями прибув до Монреалю. Вилітаємо 27 травня, боюсь щось не врахувати. Напишіть в особисте, будь ласка