Український Монреаль
-
Дуже дякую за відповідь❤️ А оплата лише за перший місяць + застава? За півроку платити ніхто не вимагає?
-
Ну то таке. Щось купили, щось у подарунок, щось знайшли :)
-
Не забудьте включить до аренди единоразову покупку меблiв, та залог
-
Соцiалiзм
-
Монреаль: Оренда - С$1000 Проїзд - C$90.50 x2 Їжа ~C$500 Зв'язок ~C$50 x2 (українцям є 6 місяців безкоштовно від Videotron)
-
Добрий день, шановні:) Підскажіть будь ласка, скільки потрібно грошей на сім‘ю з двох дорослих на місяць? Оренда, проїзд, харчування, хоча б приблизно? І скільки грошей потрібно взяти на перший час? Чоловік поки не може імігрувати(зі зрозумілих причин), мене зарахували на навчання та дали стипендію. Хочу розуміти на скільки її вистачить. Буду дуже вдячна за відповідь💙💛 Можна у приват.
-
Ні. Курси францизації так поцовато зроблені що не виходить працювати і вчитися. Вчителя жорстко контролюють відвідування і можуть відраховувати тих, хто часто відсутні.
-
Доброго дня, дуже потрібна консультація тих, хто днями прибув до Монреалю. Вилітаємо 27 травня, боюсь щось не врахувати. Напишіть в особисте, будь ласка
-
Щодо самостійності то так, кажуть,що він капризує коли взувається. А він хоче,щоб з першого разу вийшло взятися,якщо не вийшло -він злиться і чекає,щоб йому допомогли
-
Ого. Жорстко. З нашим в садочку навіть навушники одягають,щоб він чув рідну мову, якщо не знайшли причину капризів. І вихователь навчилася пару слів базових говорити: па-па(коли прощається),дом, цілую.
-
В нас було так, що дитина тільки пішла в садок і там щось їй в око попало, чи шо, вона не вміла пояснити, ще мови не знала, результат - істерика, плачі, але якось вони заспокоїли. Мову треба цілеспрямовано вчити, так швидше вивчить. Кілька мультиків English for kids з дорослим, з активним поясненням помогли більше, ніж два місяці відвідування садка. Після того вихователька догадалася юзати Гугл транслейтор і давала собі раду. Взагалі дуже класна була, навіть на руках носила))) Але вона була на заміні. Прийшла інша вихователька і все, ніякого Гугл транслейтора, ніяких сюсі пусі, всьо строго :) Говорив з нею, шо було би добре якийсь підхід до дитини, щоб вона адаптувалася - та типу нє, ніфіга, мені тре, щоб вона заговорила по англійськи і щоб була самостійна :) Змінити не варіант, бо двоє працюєм, а в нашому районі чекати на новий садок десь 3-6 місяців, ніде нема місць. Я в передмісті. Взагалі тут дітей вчать бути самостійними. В когось в садку не помогли відкрити обід, чи шось таке, бо то проблеми дитини, вона має вміти відкрити :)