Український Монреаль
-
Щодо самостійності то так, кажуть,що він капризує коли взувається. А він хоче,щоб з першого разу вийшло взятися,якщо не вийшло -він злиться і чекає,щоб йому допомогли
-
Ого. Жорстко. З нашим в садочку навіть навушники одягають,щоб він чув рідну мову, якщо не знайшли причину капризів. І вихователь навчилася пару слів базових говорити: па-па(коли прощається),дом, цілую.
-
В нас було так, що дитина тільки пішла в садок і там щось їй в око попало, чи шо, вона не вміла пояснити, ще мови не знала, результат - істерика, плачі, але якось вони заспокоїли. Мову треба цілеспрямовано вчити, так швидше вивчить. Кілька мультиків English for kids з дорослим, з активним поясненням помогли більше, ніж два місяці відвідування садка. Після того вихователька догадалася юзати Гугл транслейтор і давала собі раду. Взагалі дуже класна була, навіть на руках носила))) Але вона була на заміні. Прийшла інша вихователька і все, ніякого Гугл транслейтора, ніяких сюсі пусі, всьо строго :) Говорив з нею, шо було би добре якийсь підхід до дитини, щоб вона адаптувалася - та типу нє, ніфіга, мені тре, щоб вона заговорила по англійськи і щоб була самостійна :) Змінити не варіант, бо двоє працюєм, а в нашому районі чекати на новий садок десь 3-6 місяців, ніде нема місць. Я в передмісті. Взагалі тут дітей вчать бути самостійними. В когось в садку не помогли відкрити обід, чи шось таке, бо то проблеми дитини, вона має вміти відкрити :)
-
Додам ще три дитини не дорого, лиш би з дорослими спілкуватись
-
Ідея з дитячою кімнатою чи парком чудова. Моїй 6)
-
Ще одне забув запитати
-
Беремо тільки після 32 😂
-
Мені 31 якщо є якісь вікові обмеження 😅
-
Майже 6))
-
Дорогенька, щось надумаю. Скільки рочків дитині?
-
Та навіть можна і просто в парку або десь може кафе з дитячою кімнатою ( якщо тут таке є)
-
Чудова ідея. Зараз підпалю думки доньки активістки Anna
-
А заходи для тих, хто з дітьми , є?)
-
Таке третє імя моєї доньки