Український Монреаль
-
Якщо є у кого інформація, буду дуже вдячний
-
Тому хочемо зпочату підтягнути мову
-
Бекання та мекання
-
Наше знання Англійскої на рівні кози в полі
-
Так, ми мешкаємо в Оттаві, та шукаю будь-яку інформацію що до навчання мові, та виплатам, мені та дівчині нагрубили у всіх трьох🥳 Наче шукайте працю, а не «халяву»
-
Якщо ваше помешкання в Hull/Gatineau, то ви маєте на них право. Якщо на іншому березі ріки в Оттаві, то там свої правила. Або я чогось не знаю
-
Скажіть будь-ласка, а в Отаві є такі курси? Ми можемо їздити до Гатино, то є Регіон Квебек
-
НБУ обмежив цю можливість :(
-
Може просто карткою користуватися тут? Або в банкоматах знімати? (але зараз курс летить в прірву)
-
зараз не так просто, бо з украіни свіфт отрубають
-
Найпростіше - це прийти в офіс Service Canada
-
Гарний склад з міцними креолами і індусиками на тебе чекає. $20-$22 на годину. Звертатися в приват, підведу до агента :) (seriously)
-
Я правильно розумію, що потрібно подати онлайн заявку, а потім забрати особисто? І його можна оформити, якщо, наприклад, перший час живеш в готелі, а не орендуєш квартиру?
-
По страховці: відправила пакет документів 22.04 і 20.05 отримала страхові картки.
-
планую сходу йти працювать, але приемно знати шо як шо шо, то можна повчити мову в процесі продовжувати пошуки
-
SIN робиться швидко. Краще з нього почати щоб банк не виносив мозок якщо прийдете відкривати рахунок без SIN
-
хахахаха