Український Монреаль
-
✅БЕЗКОШТОВНИЙ Табір для Українських дітей СУМ (Спілка Українськоі Молоді в Монреалі) запрошує дітей на літній табір!!! youtu.be/RrDNqfGcnb8 (тут залишаю відео останнього табору, перед ковідом на оселі Верховина) Запис розпочався 🙂 Монреаль – Виховно-відпочинковий табір 17-31 липня, 2022 Для дітей від 6 до 13 років (діти сплять на таборі) Для дітей від 3 до 6 років (перша половина дня) Додаткова інформація: cym.org/vykhovno-vidpochynkovyj-tabir-na-oseli-verkhovyna-vidbudetsia-17-31-lypnia-2022/ Інформація від волонтера. Але я не дізнавалася про деталі, не актуально.
-
Як місцевий, підтверджую, що це гарні будинки біля метро і біля parc Angrignon. Торговий центр неподалік, магазини - теж можна пішки дійти. Збудовані 10 років тому. В цьому і сусідньому будинку (7000 rue Allard) ми хотіли купити квартиру для оренди, але зрозуміли, що там прибутку не буде, китайці підняли ціни і купують без поточного операційного прибутку на майбутнє. $1900 - це приблизно ціна іпотеки квартири такого розміра (їм ринкова ціна 400-500 тисяч).
-
Вот вам для прикладу хороше житло в бетонному будинку, з хорошим розміщенням біля парку і метро. 2 бедрум, 1900. То мої знайомі зїжджають звідти, якщо вам підійде, то можу спитати, чи оголошення ще актуальне. www.facebook.com/groups/ukrainiansinmontreal/permalink/3635171026606445/
-
3 1/2 = 1 бедрум, 4 1/2 = 2 бедрум
-
Але в нас велика родина. Тому 3 бедрум. Або 5 1/2 тут воно називається.
-
Краще самому дивитися на Facebook market. Ми шукали 3 бедрум в околиці Монреаля. В малих будинках. Ціна на такі квартири в середньому 1300-1600
-
Не знав де шукати СУМ. Біля Монреалю саме цей табір. Він, на мою думку, найбільш комфортний серед усіх: cym.org/ca/werchowyna/montreal-vykhovno-vidpochynkovyj-tabir-17-31-lypnia-2022/
-
cym.org/sumivski-tabory-v-kanadi-2022/?fbclid=IwAR3-WFaoo2a2ohJ4ojKhEjqoXAwVES0YaAYm0M1TVtzl6-LVoiPMI30Lpw