Український Монреаль
-
І скільки часу пройшло після відправки анкети? Хоча запит на біометрію зазвичай автоматично приходить, а вже після сдачі біометріі йде обробка анкети
-
Дивні вони, зробили б в додатку своє промо.. бо спочатку люди оплачують багаж а потім в аеропорті кажуть безкоштовно 🙈 такий собі сир
-
Доброго ранку!Підскажіть будьласка який банк краще обрати?Який видає і кредитні картки для українців?
-
Ви для неї прикріпляли дозволи батьків?
-
Привіт всім, хтось збирається в Отаву їхати з Монреалю сьогодні , завтра?
-
Всім привіт. Допоможіть будьласка. Оформляв анкети для себе і для дівчини (17 років) , Мені прийшло запрошення на біометрію, а їй ні. Вже і не прийде, хто знає підскажіть?
-
Це я не знаю Летіло багато українців разом з нами та всім так казали .
-
Цікаво, це на який період? Дуже вдячна 😊
-
Я про це дізнався вже в аєропорту Летіли з Парижа . Хотів докупити ще багаж,бо було плюс 3 валізи Вони сказали що українців увесь багаж безкоштовний ,вони не перевіряют не вагу ,нічого При купівлі квитків ,такої інфи немає
-
як можна цим скористатися при купівлі квитка чи тільки в аєропорту,
-
Доброго ранку ,може комусь буде корисна інфа,у авіакомпанії Airtransat Для українців безкоштовний багаж ! Вчора летів,нам сказали що для українців безкоштовний багаж.
-
Так безкоштовно,жива черга.Але в лютому краще подавати декларацію
-
Wise/Paysend Десь 2-4 дні йде
-
Завжди матом пояснюю
-
♈️ Овен 26 січня. ✨ Тяжкий деньок, ти такі не любиш. ♉️ Телець 26 січня. ✨ Намічається атака нудних людей, біжи! ♊️ Близнюки 26 січня. ✨ Брудний деньок намічається, як ти любиш. ♋️ Рак 26 січня. ✨ Хтось закохується, а тобі розлюбити треба. ♌️ Лев 26 січня. ✨ ПОЯСНИ МАТОМ, ЯКЩО НЕ РОЗУМІЄ! ♍️ Діва 26 січня. ✨ Тебе незабаром порадують чудовою новиною. ♎️ Терези 26 січня. ✨ Тобі сьогодні ніхто не зможе відмовити. ♏️ Скорпіон 26 січня. ✨ Тобі хочуть знайти заміну. ♐️ Стрілець 26 січня. ✨ Сьогодні краще нахабно брехати. Якщо що... звалюй все на зірки. ♑️ Козеріг 26 січня. ✨ Підкати свої булочки до Тельця. ♒️ Водолій 26 січня. ✨ Ти сьогодні найкращий вирішувач чужих проблем, можна хоч за це гроші брати. ♓️ Риби 26 січня. ✨ Козеріг чи Лев? Сьогодні на тебе чекає складний вибір. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго вечора. Як перевести гроші с РБС на приват?
-
Все що потрібно знаходжу в ІГА та в Китайському
-
Але намагаюсь туди не заходити без крайньоі необхідності.
-
Може мені так повезло
-
І якось від того легше) а в епікурі іноді здається таке відношення наче в Україні десь на базарі бабці на ногу наступив
29 Jan 2023, 07:13
720/236752
28 minutes ago