Український Монреаль
-
Чи потрібно робити візу дитині? Дитина може виїзжати тільки по паспорту?
-
Питали. Нічого не завіряти у нотаріуса, просто лист англійською мовою з підписом, контактами і адресою, зі словами «дозволяю сину їхати з матір’ю за кордон» — жодних проблем ні для візи, ні для прикордонника.
-
Кто пересекал границу с детьми без отца, требовали ли разрешение отца? В Посольство отправили соглашение отца не заверенное нотариусом, и ответа нет третью неделю.
-
Всі бажаючі погомоніти у відеочат
-
На фото вище Epicure Market - звичні для наших продукти: shopepicure.ca/
-
CSL та NDG досить традиційні серед російськомовних. Є багатоповерхівки де багато людей з екс-СРСР 🇺🇦🇰🇿🇲🇩🇧🇾🇰🇬 та Східної Європи 🇧🇬🇷🇴
-
Англійську маю, а машину ні😊 Дякую!
-
Якщо маєте англійську мову і не маєте машину, то варто ще подивитися Cote Saint-Luc (CSL) та Notre-Dame-de-Grace (NDG)
-
Останні два цілком норм. Навколо парку дуже Jarry добре як на мене
-
Фейсбук маркетплейс, kijiji
-
Запитаю ще по районам) Мені порекомендували райони Villeray, Ahuntsic & Rosemont. Може хтось може поділитися своїм досвідом і враженнями від цих районів.
-
Надзвичайно корисно❤️
-
Дякую!
-
Може стане в пригоді
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна в разі необхідності звернутися в якусь лікарню з дітьми, доки ще немає RAMQ? Ще тільки чекаю на формуляри.
-
Щиро дякую.
-
Два тижні тому біля 10 вечора все працювало.
-
Підкажіть, будь ласка, сайт, де можна б/у авто глянути
-
До 10тої години будо пару неділь тому. Думаю зараз також. Але напевно ви не встигнете, бо ворк перміт можуть робити пару годин
-
Не знаю розкладу роботи кіоску, але літаки з Європи всі ввечорі прилітають, тому очикую що повинен працювати. Може ще хтось відпишеться, хто нещодавно проходив це.
29 Jan 2023, 07:13
72125/238259
about 4 hours ago