Український Монреаль
-
Зараз обмеження 14 днів карантину для невакцинованих. Якщо карантин будете проводити з іншими людьми в одному приміщенні то вони теж на карантині
-
так, але ці обмеження і законодавчі моменти швидко змінюються. Буду перевіряти інформацію з офіційних джерел туди блище до вильоту. Дякую
-
Не знаю відповідь бо сумлінно пішов в клініку і зробив щеплення. Може хтось інший підкаже в кого є досвід.
-
наразі мене більш за все цікавить як буде проходити карантин. (Я щеплень не робив від ковіду і не маю такого бажання). Було б класно, щоб карантин скасували для приїжджих в липні (середина літа як ні як). Краще всього пережити той карантин в бескоштовному готелі, далі я вже якось сам викручусь з арендою житла. Поки що не дізнавався подробиць (як карантин проходить), але хвилююся, що якщо я буду "карантинити" в кімнаті у квартирі, то мабуть що і інші співмешканці матимуть сидіти вдома?!
-
Ставьте запитання, що саме цікавить?
-
А де ви зупинилися? Де хочете зустрітися?
-
На виїзд звідки і куди?
-
доброго дня! напишіть будь ласка які документи потрібно мати на виїзд .
-
Моя помилка. Ви це не шапочкою називаєте
-
Опис чату
-
t.me/montrealukrainians
-
Приглянься в шапочку бесіди. Там одне правило.
-
Почалось
-
Слава на віки Богу! Дякую, що створили таку групу. Планую летіти за 2 місяці. То інформація, якою ви тут ділитеся може стати у нагоді
-
Слава Йсу! Вітаю всіх.
-
Так, є кіоск, так можуть відправити до готелю.
-
Почитайте запінговане повідомлення.
-
Здравствуйте, уважаемые участники группы! Подскажите, пожалуйста, кто недавно прилетал в аэропорт Монреаля, организованы ли там сейчас киоски помощи украинцам? Я прилетаю через неделю и хотела бы знать, где их искать и какую помощь можно там получить и есть ли возможность переночевать бесплатно 2-3 ночи в отеле. Буду благодарна, если поделитесь своим опытом.
-
Все пройшло добре, тому дарма не хвилюйтеся. Головне підготувати всі необхідні документи перед польотом. По прильоту заповнюєте декларацію в спеціальних автоматах. Далі слідуєте в спеціальний зал, де в порядку черги вам видадуть дозволи на роботу і навчання. Потім отримуєте багаж. І біля самого виходу знаходиться куточок, де українцям нададуть необхідну і корисну інформацію.