Український Монреаль
-
Все пройшло добре, тому дарма не хвилюйтеся. Головне підготувати всі необхідні документи перед польотом. По прильоту заповнюєте декларацію в спеціальних автоматах. Далі слідуєте в спеціальний зал, де в порядку черги вам видадуть дозволи на роботу і навчання. Потім отримуєте багаж. І біля самого виходу знаходиться куточок, де українцям нададуть необхідну і корисну інформацію.
-
Очень интересно, можете рассказать подробнее?
-
В нас зайняло близько 3-х годин.
-
Вітаю. Рідні завтра прилітають до Монреалю. Підкажіть, скільки займають процедури в аеропорту? Вони ворк перміт отримують і у кіоск для українців зайти трема. У мене в Торонто три роки тому це 3 години зайняло, а це ж до ковіду ще (побачив в закріпленому про 2 години, дайте знати якщо є оновлення)
-
Кава як смола 🤤. Арабські перукарні такі
-
Вітаю.
-
Коли вже вже працюєш, так, безумовно. Але ж на етапі пошуку роботи вони ж нічого не будуть поштою надсилати. На імейл відправлять все що мають.
-
Це відео було дуже корисним для мене. Можливо комусь стане в пригоді.
-
youtu.be/lauj5GDjP7A
-
Знаю точно що потрібно вказувати адресу на яку буде приходити пошта. Деякі люди вказують адресу або друзів, родичів які тут живуть, або адресу агенції через яку знімають житло, або через яку оформлюють документи ( звичайно з їх дозволу).
-
Думаю, можна в резюме вказати адресу готелю. Зазвичай, дивляться лише в якому ви місті та який у вас поштовий індекс, щоб розуміти де ви приблизно знаходитеся. А якщо вас запросять вже на інтерв’ю, можете пояснити ситуацію і попросити зустрітися по zoom
-
Доброго дня!потрібна порада бувалих))намагаюсь податись на пропозиції по роботі, але майже всюди просять вказати свій адрес. Я можу вказати адрес готеля, в якому планую проживати по приїзду. Тільки проблема в тому, що я там буду жити тільки через місяць. Фактично я знаходжусь за медами Канади на момент заповнення заявок. Якщо заповнити теперішній адрес, боюсь, моє резюме навіть дивитись не будуть🤷🏻♀️
-
92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка. 💪 t.me/operativnoZSU @operativnoZSU
-
Можливо хтось підкаже, під час заповнення анкети на себе і дружину, я вписав дитину і додав свідоцтво про народження, з перекладом, а заповнити анкету на дитину забув, як тепер бути заповнити анкету на дитину (5років) окремо чи переписувати свої?
-
Анкету на дитину теж треба заповнювати. Дитяча віза вклеєна в її особистий паспорт. В мій ні.
-
Ви заповняли на них анкети на сайті ircc?
-
У нас вклеєні візи у паспорта дітей
-
Підкажіть як ви відкривали візу для дитини? (У дитини є закордонний паспорт, чи вклеїна в паспорт матері?)
-
🦸🏻♀️🇨🇦Канада, Торонто "Будь таким же сміливим, як Україна!"💛💙
-
Пропоную курси українською мовою. Понад 30 років навчання, і є люди які ще нею не володіють.
29 Jan 2023, 07:13
72291/238195
24 minutes ago