Український Монреаль
-
Доброе утро! 🇨🇦 У нас ❄️ 🌨 ☃️ и за окном -11. В Манитобе и Саскачеване сегодня чрезвычайное похолодание, с оледенениями, какого не было больше десятилетия. Я надеюсь, вы любите холод! 😅🤗🤗🤗
-
Це не реклама, просто для інформації
-
Чоловiк тiльке про це казав,i тут ваше повiдомлення.Так,такi гойдалки не для мене, менi триндець. Нi. Це точно не пiдiйде. Подивимось Онтарiо..
-
У Калгарі сьогодні -11, у п'ятницю +11. Щось це дуже якійсь дивні кліматичні гойдалки, якщо у людини метеозалежність - то це триндець
-
Та вон реалiст. Хоч i з задоволенням жив в Криму,любить тепло,але.. Калгарi
-
Альтернатива?
-
зараз прийшов чоловik,каже: Монреаль,Наташа,це Лос Анжелес😄 Каже, що в нашому випадку це безглуздо🤷♀️
-
sublet часто люди роблять коли купують будинок і треба виїхати з квартири до кінця річного контракту
-
Підкажіть як шукати місце де зроблять фото на документи? Бо по пошуку photo studio мені кажуть,що тільки в Монреаль їхати,а хотілось би ближче...
-
О я дуже дякую 🥰
-
ваш українский неймовiрний
-
о доречі так, саблет це крута тема, це надійніше ніж короткострокове і не так напряжно як винаймати на рік
-
У 2019 я як студент ньюкамер заплатив наперед (за тиждень до початку місяця) оренду за вересень, підписав lease (стандартизований договір про оренду), дав лист від університету про підтвердження стипендії. Через рік переїжджав — там заплатив лише депозит за меблі (пів-місяця оренди, як домовилися). Цього року переїжджаю знову, нічого наперед не платив. Загалом, просити кошти наперед — незаконно, але таке відбувається через конкуренцію за якесь особливе житло. Я вважаю, що всі такі питання вирішуються на особистому рівні, а якщо ви ньюкамер не в сезон великого попиту (а це квітень-липень, на жаль, 1 липня традиційний день переїздів) то можна знайти і домовитись. По Монреалю рекомендую kijiji та facebook marketplace. Мені на маркетплейс зручніше, рекомендую пошукати sublet (це коли люди їдуть з міста надовго, а договір оренди ще діє, то вони шукають на кого переписати той договір)
-
а я завжди обожнювала. Мрiяла навчитися так розмовляти,як дiктори.
-
я сама взагалі-то російськомовна[була до 24 лютого] але моя найкраща подруга з Галичини і в мене україномовний чоловік, тому дуже легко
-
ні, я так само як пані вище - Донецьк + Київ, але з Донецька виїхала у 2005, не через війну. Та власне і сюди ми теж не через війну
-
дякую,Кiра,я все зберiгаю - ви не зi Львова часом?
-
Я працювала в ООО Брокард-Україна. Може є колеги..
-
Ми теж 8 років тому з Донецька,а 1.5 міс тому з Києва