Український Монреаль
-
А я тiльки хотiла написать,що я зi сходу,I якщо банити будете,краще зараз. Я теж з Донецька. Тiльки виїхала 8 рокiв тому.
-
о так, окрема штука що помешкання на довгий строк у 99% без меблів. Якщо вони з меблями, це вказується. Базовий набір це кухонні шафки, плита, холодильник, а все інше - ваше
-
Ми зараз в бейсменті, але він з меблями повністю,тому трохи дорожчий. Ми в Лонгей. Оркндуємо це житло короткостроково-ми оптимісти(з Донецька,ха-ха). Якщо цікаво пишіть зроблю відеотур
-
Так, трохи термінологіі будинок - це окремо стояча споруда, без сусідів зверху, знизу і впритул по боках. Має свій двір, себто бек’ярд таунхаус - це будинок але з сусідами по бокам впритул, має невеличкий дворик бейсмент - це напівподвал з окремим входом і двір він може мати, а може не мати, це залежить від. Вони здаються як в квартирних домах, так і у будинках, тобто приватний будинок з п.1 може знімати дві родини, одна на основному поверсі, друга у напівподвалі, виходи окремі, двір шарять за домовленістю
-
ох)) ще вiзи нема🙈 бачите як я поспiшаю.
-
На яку оренду ви розраховуєте? Яка цифра в канадських доларах? Розумію що важко зараз про це казати, але якесь очiкування є?
-
бейсмент! я чула про такi примiщення - пiдiйде!
-
це космос,але вони поїдуть з нами.. вони привитi,здоровi,паспорта..
-
Ну слухайте, ви зарано панікуєте. Ми ж переїжджали заплановано, у нас був час і бюджет. У разі екстреного там же все не так, багато чим треба поступитися, але це тимчасові складнощі. Ще можна таунхауси подивитися, можна подивитися бейсменти з власним двориком
-
Будинок може коштувати $2000+
-
боже.. що ж робити.. я не можу залишити тварин:одна з нами з малечi,iньшу ми врятували з вулицi з цуценятами,ьтакий великий шлях щоб собака зов стала довiряти людинi, I не лякатися кожного стука та чоловiка.. Нi, нам треба буде знайти будинок.. Дякую,Кiра🤗
-
На Kijiji(там було кілька варіантів, усі гівно), на фб маркеті(були переважно квартири) та на REALTOR.ca(там і знайшли). До рієлтора я було пробувала звернутися, але вона сказала що аренда будинків це вкрай вузька ниша і тому вона цим не займається. Ми шукали приблизно місяць, подивились близько 10-12 вариантів у передмісті(власне тому ми так і задовбались бо у нас тоді не було машини, а без машини це ну дуже напряжно) Ми шукали у квітні-травні, тому що айрбнб був до 1 червня у нас, але не знайшли на потрібну дату, лонг-терм починався з 1 липня і це багато в кого так, зважайте на це. Це не аксіома, але дуже поширена дата
-
скажiть,будь ласка,де ви шукали будинки? тобто якими ресурсами користувались? в нас двi собаки,i нiякi iншi варiaнти,окрiм будинкiв нам не пiдiйдуть.. Заздалегiдь дякую💐
-
Ми собі знайшли гарний варіант на тому сайті. Але Ваш коментарій теж правильний
-
Dubai :) Але ж Гугл не дурний. Знає що туди машину за оновленнями можно запускати не частіше ніж раз на десять років :)
-
Там написано що це 10years ago :) може там зараз егегей
-
Центр Сєн-Арману. "Знайди людину за 10 хвилин" www.google.com/maps/@45.0325919,-73.043697,3a,75y,135.01h,70.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJyQOXvjmlX0agu9yHKp1aQ!2e0!7i13312!8i6656
-
Рекомендую Дрюммондвілль. Повно роботи, зручна інфраструктура, громадський транспорт, відсутність заторів, та інші переваги.☺️
-
ОК. Давайте поясню чому я так написав. Ви опиняєтесь в хаті, де до магазину треба їхати 2 км. Зробити SIN - теж треба їхати. Аптека - їхати. Транспорту нема, машини у вас теж ще нема. Роботи там теж вибір невеликий. Мовні курси - школа в сусідньому селі. Вас приймають, вам радіють, але правило "гість як риба, тухне на третій день" рано чи пізно почне вилазити. І все буде залежати від толерантності host family. Бо в Канаді є як багато добрих людей, так ще більше людей, якім просто сумно сидіти в пустій хаті і вони паралельно з вашими проблемами вирішують свої, заповнюють свої психологичні порожнини. Щодо оновлення інфи - я пару разів на тиждень перевіряю пропозиції і бачу що останні два тижні змін нема. Або треба "полювати" на Монреаль. Моя особиста думка - це думка людини, яка це все проходила, тому я її спеціально не залишаю при собі щоб іншим від граблей не дуже боляче було. Приїхали приблизно в таке саме містечко, побачив на хаті "FOR RENT", зупинився. Жінка каже: "Якщо ти хочеш тут зняти житло, то я повертаюсь". Завів орендоване авто і поїхали далі шукати :)
-
Там не тільки термін 1-7 вказано, а і «довгий (1неділя+)». Крім того, інформація періодично оновлюється. Про «дупу» це Ваша особиста думка і прошу залишати її при собі. Якщо Вам не підходить місцерозташування, це не означає, що воно погане.