Український Монреаль
-
В цілому, брати гроші за півроку оренди заздалегідь - це порушення квебецьких правил винайму житла. Можна оцінити вашу ситуацію як виняток, а не як правило.
-
Це дуже гарно, але зараз нема можливості сплатити за пів року. Отож, будемо якось викручуватися
-
Я доречі маю сказати що ми жодного разу не пошкодували що обрали саме цей, реально варто було. І приємний бонус що зараз від січня до липня оренда безкоштовна для нас, бо вже сплатили :)
-
Є. Наприклад ми платили за півроку, і в нашому додатку до договору було прописано що за угодою сторін ми сплачуємо додатковий депозит, тому що у нас нема кредитної історіі. У вас нічого не вимагатимуть, просто якщо житло класне чи добра ціна чи ще якісь фактори(тобто багато претендентів), то вам треба якось довести чому мають здати саме вам. Ми хотіли саме цей будинок, бо це був найкращій варіант з тих що ми бачили, нас задовбало шукати і ми мали вільні кошти. Але я певна що можна було пошукати ще і знайти без депозиту, просто може воно було б трохи гірше/дорожче/етц Тобто ймовірність є, але не 100% звісно, і ви не зобов‘язані погоджуватися Одна чувіха взагалі хотіла за рік, і ми навіть не обговорювали це, бо це вже неадекват Але! Це будинки. Може у квартирах все простіше
-
Хах, зрозумів) Дякую!
-
А підкажіть, ньюкамерам важно житло зняти? Кажись що в аэропорту допомагають з пошуком житла, але я не знаю наскільки це правда
-
То байки. Якщо таке побачите, дайте телефон. Сам піду судитись за права людини
-
Але вище відповіли на це питання. Дуже дякую!
-
Я не проти сплатити депозіт, просто усі лякають що лендлорд може запросити оплату на 6 місяців-рік.
-
Район: Розмонт. Там достатньо легко добратись майже до всього.
-
Це вже занадто. Один місяць. І все.
-
І прошу розуміти що це в ніякому разі нічого поганого. Таке саме ставлення до молоді яка перший раз орендує, до закордонних студентів. Це тільки гарантія що будуть знати хоч один місяць заздалегідь коли потрібно ставити оголошення на нових орендантів
-
А які порадите райони чи житлові комплекси для новичків без машини?
-
А яка є вірогідність, що орендодавець попросить сплатити ще додаткові гроші за декілька місяців?
-
Дякую!
-
Це майже всюди тим у кого немає попереднього місця житла
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка з приводу житла. Зараз у Монреалі треба платити якщо ньюкамер - 1 місяць оренди та deposit damage у розмірі одного місяця?
-
Квебек намагається контролювати ці процеси незалежно від інших, тому краще робити на місці. Але я можу не знати нюансів саме для цієї професії.
-
Добрий день, тобто можна зробити на місці, там у Квебеці чи потрібно зробити обидві доя цієї провінції?! Дякую за відповідь)