Український Монреаль
-
А чи можна отримати job offer а потім одразу отримувати work permit?
-
То я питала😅
-
В Альберті красиві гори і озера, в тому ж Банфі. Але що в Калгарі, що в Едмонтоні, як на мене, не дуже спокійне життя. Та й холодніше і вітру більше.
-
Зверніть увагу на Альберту. Якщо маєте job offer і можете проаналізувати витрати. Бо там ПДВ значно менший (5% замість 15% в Квебек), персональні податки теж нижче. Але житло може бути дорожче (оренда і власність).
-
Атлантична - це Нью Брунсвік, Нова Скотіа і Принц Альберт?
-
За останні 2-3 роки різко оренда пішла вгору. Так само як і нерухомість в цілому. Дійшла хвиля з Торонто і Ванкувера.
-
Називний відмінок - Ки́їв Родовий - Ки́єва Давальний - Ки́єву Знахідний - Ки́їв Орудний - Ки́євом Місцевий - на/у Ки́єві, по Ки́єву Кличний -Ки́єве
-
Ну вона і є більше. Але це не пов‘язано з климатом на мій погляд
-
Києвом. Imho
-
Тоді вартість житла в Монреалі мусить бути трохи більше?
-
Щодо пенсії треба розкривати тему. Бо є три головних джерела грошей у пенсіонерів. Хто працював і довго жив в Канаді - це OAS+CPP/QPP. Хто не працював і недовго жив - це частковий OAS+GIS.
-
Бляха як правильно: київом чи києвом?!)
-
В Монреалі тепліше ніж у квебек сіті. На мій погляд тут порівняно з Києвом влітку, осінь більш сонячна, зима теж сонячна, часто арктичні циклони. Але ДУЖЕ багато сонячних днів було цієї зими. Весна наступає пізніше і вона коротша
-
Це годинна ставка
-
Важко сказати. Навіть якщо таке є, то воно буде прихованим, на рівні рішень HR кожної компанії. Але мені здається що нема таких проблем з дискримінацією за віком, як це було в Україні де могли в оголошенні відразу писати "до 40 років".