Український Монреаль
-
За останні 2-3 роки різко оренда пішла вгору. Так само як і нерухомість в цілому. Дійшла хвиля з Торонто і Ванкувера.
-
Називний відмінок - Ки́їв Родовий - Ки́єва Давальний - Ки́єву Знахідний - Ки́їв Орудний - Ки́євом Місцевий - на/у Ки́єві, по Ки́єву Кличний -Ки́єве
-
Ну вона і є більше. Але це не пов‘язано з климатом на мій погляд
-
Києвом. Imho
-
Тоді вартість житла в Монреалі мусить бути трохи більше?
-
Щодо пенсії треба розкривати тему. Бо є три головних джерела грошей у пенсіонерів. Хто працював і довго жив в Канаді - це OAS+CPP/QPP. Хто не працював і недовго жив - це частковий OAS+GIS.
-
Бляха як правильно: київом чи києвом?!)
-
В Монреалі тепліше ніж у квебек сіті. На мій погляд тут порівняно з Києвом влітку, осінь більш сонячна, зима теж сонячна, часто арктичні циклони. Але ДУЖЕ багато сонячних днів було цієї зими. Весна наступає пізніше і вона коротша
-
Це годинна ставка
-
Важко сказати. Навіть якщо таке є, то воно буде прихованим, на рівні рішень HR кожної компанії. Але мені здається що нема таких проблем з дискримінацією за віком, як це було в Україні де могли в оголошенні відразу писати "до 40 років".
-
Погодинна
-
Де холодніше відчувається, в Монреалі чи в Капіталь Насьональ?
-
Підкажіть, чи є явна по прихована вікова дискримінація при прийомі на роботу? Тобто, якщо 45+? І який вік, середній, вважається граничним при прийомі/ виході на пенсію?
-
Між іншим, в NL один з найдешевших універів для іноземних студентів - mun.ca
-
Вологість приблизно як в Одесі. Але більше опадів, з півночі холодне повітря набагато скорше проникає на південь, в глибину Канади, це не континентальний климат як в Євразії. Можуть бути також значні добові перепади температури, до 20 градусів.
-
Я спеціально написав середню цифру, тому що багато людей обирають такий план, щоб кожного місяця взимку не лякатися цифр. Якщо платити щомісячно, точніше, раз на два місяці приходить інвойс, то в січні та лютому це приблизно $400 на місяць.
-
З NL цікава ситуація. Це чи не єдина провінція де, якщо не помиляюсь, імігранти заробляють більше ніж місцеві. Що там трапилось? Молодь втекла з цієї "Чукотки", їхні батьки залишились і зараз мають невеликий дохід, а провінція почала розробляти Oil & Gas і їм прийшлось шукати імігрантів.