Український Монреаль
-
Доброго ранку
-
♈️ Овен 11 лютого. ✨ До тебе погано ставляться, вистачить це терпіти. ♉️ Телець 11 лютого. ✨ Рівень вульгарності буде сьогодні зашкалювати, стережіться або радійте всі :) ♊️ Близнюки 11 лютого. ✨ Не лізь в суперечки, сьогодні точно програєш. ♋️ Рак 11 лютого. ✨ Тобі буде здаватися, що за тобою стежать. Дивний і напружений день. ♌️ Лев 11 лютого. ✨ А РАПТОМ ВСЕ ВЗАЄМНО? НУ УЯВИ. ♍️ Діва 11 лютого. ✨ Mood: дуже сумую, але не напишу. ♎️ Терези 11 лютого. ✨ СЬОГОДНІ КРАЩЕ ПОСТОЯТИ В СТОРОНЦІ. ♏️ Скорпіон 11 лютого. ✨ Поговори зі своєю жопою, а то вона на пригоди збирається. ♐️ Стрілець 11 лютого. ✨ Не все піде за твоїм планом. Шукай новий. ♑️ Козеріг 11 лютого. ✨ ТИ ПРОСТО ЛАПОЧКА І СЕКС-ІДОЛ! ААААААААА! ♒️ Водолій 11 лютого. ✨ Живи, твори і псуй людям життя. ♓️ Риби 11 лютого. ✨ Безкоштовно нічого не буває, краще витратитися, щоб вийшло круто.
-
😂😂😂
-
Доброго ранку!
-
Доброго
-
Доброго ранку
-
🤣🤣🤣
-
Купуй)))
-
Їахах
-
Таку щоб в кишені можно було тримати
-
Хахаха , бензопилу!!!! Хотіла б мати .
-
♈️ Овен 10 лютого. ✨ Ризикуєш отримати звіздюлів від батьків. ♉️ Телець 10 лютого. ✨ Рутина тебе вбиває, зміни обстановку. ♊️ Близнюки 10 лютого. ✨ Вмикай свою хитрожопість на максимум, вона тобі сьогодні дуже пригодиться. ♋️ Рак 10 лютого. ✨ Запам'ятай свій сон, в ньому ти знайдеш відповіді на деякі свої запитання. ♌️ Лев 10 лютого. ✨ Образи для лохів, не будь лохом. ♍️ Діва 10 лютого. ✨ Ось це ти... залицяльника знайдеш нового, але знову все зіпсуєш... ♎️ Терези 10 лютого. ✨ Будь-хто може помилятися, ти не виняток. ♏️ Скорпіон 10 лютого. ✨ Зроби вигляд, що все ТАК І БУЛО ЗАДУМАНО. ♐️ Стрілець 10 лютого. ✨ ЦЕ ДУЖЕ-ДУЖЕ ПОГАНА ІДЕЯ! ♑️ Козеріг 10 лютого. ✨ Сьогодні краще посидіти вдома, інакше можеш потрапити в неприємності. ♒️ Водолій 10 лютого. ✨ Бери бензопилу, сьогодні тільки так вирішувати питання. ♓️ Риби 10 лютого. ✨ Сьогодні хтось спробує влізти у твоє особисте життя.
-
Я просто подумав що треба вас розсмішити
-
Що я тут роблю 🤪🤪🤪🤪🙈🙈🙈
-
Дотягнув батька до ліжка, закинув батькові ноги, бо голова важка була і тихенько накрив ковдрою, після чого сам пішов відпочивати
-
Потім і він
-
Що ?
-
А малий ?
-
Вчора, з малим дивились мультик і я заснув
-
100 % так