Український Монреаль
-
Все набагато дорожче! Житло нереально знайти. На сайтах воно є, а по факту не має. Без машини не реально, дуже дуже важко. Знімаємо квартиру 2 бедрум за 2300! Плюс електрика. Якщо шукати житло не у місті то потрібна машина. Досить маленьке місто......завжди дощі та вітра.
-
Я ще від себе додам ось що: вивчити французьку для рівні, достатньому для життя і вивчити французьку на рівні, достатньому для отримання пр-то все ж трошки різні речі, і якщо плануєте працювати фул тайм, а французької до того не вчили, то на жаль банально може не вистачити часу на мову. В вас ж не повні три роки-ви вже трохи побули в іншій провінції+на імміграційну програму треба подаватись, умовно кажучи, не в останній день дії ворк перміту, а це значить, що й тест на мову треба здати заздалегідь
-
Про PR думають всі новоприбулі, хто планує залишитися І тепер всі ми з нетерпінням чекаємо 31 березня, бо маємо сподівання і надії , що нам ( новоприбулим) внесуть певні ясності в програму CUAET щодо пришвидшеногоі полегшеного процесу отримання PR. Логічно воно б мало так бути, бо в програмі CUAET поки що чітко визначена ч.1 про 3 роки права на роботу ( чи навчання), а далі… кожен тлумачить по мірі своїх знань і бачень, бо чітких пунктів в самій програмі не передбачено поки що Та й спрдіваємося , що Канада, яка гостинно прийняла українців подбає про ці важливі речі для нашого майбутнього тут Від себе-хочете їхати в Монреаль, отримати PR в Quebec-вчіть французьку вже зараз👍
-
Доброго ранку шановні учасники групи Як дізнатися з якої години працюють митні офіцери ?
-
Я зараз знаходжусь у Галіфаксі з липня місяця, але хочу переїхати до Монреалю, скажіть будь ласка хтось вже думав про PR і як його отримати, а то я дивлюсь що програми Квебеку дуже заплутані і можливість отримати pr,якщо ти не займаєшь менеджерські позиції, просто не реально.
-
Всім привіт. Може у когось була схожа ситуація… мамі не дають відповіді після здачі біометріі вже 2 місяці. Куди треба писати? Чи це зараз нормально так довго чекати відповідь?
-
Вам треба або піти в аптеку і проконсультуватися в фармацевта і він вам підкаже краплі Їх можна купити без рецепту Або їхати в найближчу emergency room ( будьте готові, що доведеться прочекали декілька годин) Картку просто даєте в аптеці або лікарні, вони самі знають що далі робити Якщо ви купляєте ліки без припису лікаря, то за них доведеться платити